Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά μας το 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Η Βασιλική Φιλιππά προβλέπει για τα αισθηματικά μας το 2018! 

 
Ένας Δίας στον Σκορπιό, σχεδόν όλο το 2018 δεν θα μπορούσε να μην είναι άκρως ερωτικός!!! Πάθη, κρυφοί έρωτες, αλλά και σκάνδαλα θα μας απασχολήσουν αυτή την χρονιά και σίγουρα θα μας ξαφνιάσουν!!! Το κερασάκι στην τούρτα, θα είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο που θα ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη και θα οδηγήσει σε συναισθηματικά πισωγυρίσματα!!! Ο Μάρτιος φέρνει ξαφνικούς έρωτες μικρής διάρκειας, αλλά φλογερούς!!!Οι εκλείψεις που συμβαίνουν μέσα στην χρονιά  έρχονται για να ολοκληρώσουν καταστάσεις και να μας οδηγήσουν σε νέες που θα μας επιτρέψουν να ονειρευτούμε και να ερωτευτούμε, αρκεί να μην κάνουμε άσκοπες επαναστάσεις που τελικά θα μας οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό… Το πρώτο ζευγάρι εκλείψεων είναι 31/1 ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και 15/2 μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, ενώ οι επόμενες πραγματοποιούνται 13/7 μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, 27/7 ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και 11/8 μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα!!! Οτιδήποτε τελειώνει αυτή την χρονιά, αποχαιρετίστε το με ευγνωμοσύνη και κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!! 

 

      ΚΡΙΟΣ
Κρυφές σχέσεις και κρυμμένα πάθη, θα σας απασχολήσουν όλη την χρονιά και κατά διαστήματα θα σας προκαλούν! Αν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε μέσα από αποκαλύψεις και να ρισκάρετε τον γάμο σας! Κρατήστε τα έντονα συναισθήματά σας  για τον σύντροφό σας και δουλέψτε την σχέση ώστε να σας ικανοποιεί πλήρως!  Αν θεωρείτε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, θα κάνετε επανάσταση και θα χαράξετε νέα πορεία! Προσέξτε να μην γίνετε προκλητικοί και επαναστατικοί χωρίς λόγο!  Στο πρώτο ζευγάρι εκλείψεων, οι φίλοι θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία της σχέσης σας και αν ανήκετε στους αδέσμευτους, μια γνωριμία μέσω φίλων θα σας επιτρέψει να βιώσετε έντονα συναισθήματα και να ονειρευτείτε!!! Στις επόμενες εκλείψεις θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και κυρίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ στην συνέχεια των εκλείψεων, θα δώσετε μεγάλη προσοχή στην συναισθηματική σας σχέση! Θέματα που αφορούν στα παιδιά και σε νεαρά πρόσωπα σας απασχολούν! Το φθινόπωρο, η ερωτική σας ζωή αναζωπυρώνεται και δεν αποκλείεται το παρελθόν να σας χτυπήσει την πόρτα…!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
Όλη την χρονιά, ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βάλει να εστιάσετε όσο ποτέ άλλοτε στις προσωπικές σας σχέσεις!!! Νέες εμπειρίες και σχέσεις έρχονται να γεμίσουν την καθημερινότητά σας και να σας δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε την σχέση και τον σύντροφο που θεωρείτε ότι σας αξίζει! Το καλοκαίρι η σχέση σας, θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές , με αποκορύφωμα το φθινόπωρο όπου ο έρωτας και το πάθος θα σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της!!! Αποφύγετε τα πισωγυρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν πληγώσει…  Η ανάγκη σας να δημιουργήσετε οικογένεια θα είναι έντονη, αφού οι εκλείψεις συγκεντρώνουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό το κομμάτι. Η  κοινωνική σας εικόνα, μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη και να αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε το επόμενο βήμα!!! Αν είστε αδέσμευτοι ένας καινούργιος άνθρωπος έρχεται στην ζωή σας για να μείνει!!! Καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που μπορεί να σας χρειαστούν!!! Αν έχετε ήδη παιδιά, θα περάσετε πολύ χρόνο μαζί τους και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χώρος εργασίας, θα κρύβει αυτή την χρονιά συναισθηματικές προκλήσεις και εκπλήξεις!!! Στην χειρότερη περίπτωση θα ερωτευτείτε την δουλειά σας, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσετε στην συναισθηματική σας ζωή που σίγουρα μπορεί να σας χαρίσει περισσότερες όμορφες στιγμές!!! Συναισθήματα που έχετε για κάποιο άτομο που συναντάτε καθημερινά, θα πρέπει να τα κρατήσετε κρυφά για να μην εκτεθείτε!!! Φέτος η ανάγκη σας να πετάξετε καθετί παλιό και τοξικό από πάνω σας, θα είναι μεγάλη!!! Αν είστε ήδη σε μία σχέση και θεωρείτε ότι πλέον δεν σας ικανοποιεί, θα τολμήσετε να απελευθερωθείτε!!! Οι εκλείψεις σας δημιουργούν την ανάγκη να χαράξετε μια νέα πορεία και να τολμήσετε να ζήσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα φοβόσασταν και να σκεφθείτε!!! Κοντινοί συγγενείς θα επηρεάσουν πολύ τις αποφάσεις σας! Αν είστε μόνοι, μια νέα σχέση θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα πιο θετικά και να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε και σκέφτεστε!!! Είναι χρονιά που αν δεν δράσετε ουσιαστικά και δεν τα βρείτε με τον εαυτό σας, καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα θα σας ταλαιπωρήσουν!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Είστε από τους τυχερούς της χρονιάς και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε!!! Από την μία ο Κρόνος απέναντί σας, θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τις προσωπικές σας σχέσεις, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις, ενώ αν είστε μόνοι θα φέρει στην ζωή σας έναν σύντροφο, ίσως και μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει τον ρόλο δασκάλου και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε!!! Από την άλλη ο Δίας θα φέρει στην ζωή σας μία σχέση που θα σας επιτρέψει να ταυτιστείτε απόλυτα συναισθηματικά, να βιώσετε έντονα συναισθήματα αγάπης, πάθους, αλλά και ασφάλειας!!! Αν είστε ήδη σε μία σχέση ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές! Η καταλληλότερη χρονιά για να τολμήσετε να γίνετε γονείς και να ολοκληρώσετε τον έρωτά σας, είναι αυτή!!! Οι εκλείψεις μπορεί κατά διαστήματα να σας κάνουν λίγο παραπάνω απαιτητικούς με τους γύρω σας, αλλά θα σας δίνουν και εσωτερική δύναμη!!! Η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 13/7, θα σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
 
      ΛΕΩΝ
Το 2018 δεν είναι μια τυχαία χρονιά για εσάς!!! Οι εκλείψεις που συμβαίνουν στο ζώδιό σας, αλλά και στο απέναντί σας, στον Υδροχόο, επηρεάζουν άμεσα τις προσωπικές σας σχέσεις και τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτός σας και τις ανάγκες σας μέσα από αυτές!!! Κλείνουν κύκλοι και τελειώνουν σχέσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν και νέες παίρνουν την θέση τους, δίνοντάς σας την δυνατότητα να νιώσετε πιο σημαντικοί μέσα σε αυτές!!! Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας δώσει την ευκαιρία να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές! Αν είστε μόνοι είναι ώρα να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια και οι εκλείψεις θα βάλουν το χεράκι τους ώστε αυτό να πραγματοποιηθεί σύντομα!!! Η έκλειψη που γίνεται στις 13/7, σας προβληματίζει και σας κλείνει για λίγο στον εαυτό σας, αλλά συγχρόνως σας δίνει την ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι ακριβώς ζητάτε από τις σχέσεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η χρονιά αυτή έρχεται για να σας ανταμείψει για όλα τα δύσκολα που μπορεί να περάσατε με τον Κρόνο στον Τοξότη τόσα χρόνια!!! Ο Κρόνος στον Αιγόκερω και ο Δίας στον Σκορπιό, αλλάζουν τις συναισθηματικές σας σχέσεις και τον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα σε αυτές! Μπορεί να είστε πιο απαιτητικοί από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά ξέρετε τι θέλετε! Είστε έτοιμοι να δώσετε τα πάντα στο ταίρι σας και το ίδιο απαιτείτε και από αυτό!!! Οι εκλείψεις θέλουν λίγη προσοχή, λόγω του ότι μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά και αυτό να επηρεάσει τις σχέσεις σας και να σας κάνει εσωστρεφείς και γκρινιάρηδες… Διαχειριστείτε τις εκλείψεις με ψυχραιμία και μην αφήνετε αρνητικές καταστάσεις να σας επηρεάζουν! Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και μαζί του θα χαράξετε την κοινή σας πορεία, ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί να αισθανθείτε ότι οι υποχρεώσεις μέσα στην σχέση αυξάνονται, αλλά θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και θα τολμήσετε όχι μόνο να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά να γίνετε και γονείς!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς, επηρεάζουν άμεσα τις συναισθηματικές σας σχέσεις και τις σχέσεις σας με τα παιδιά! Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σας δείξει τι έχει πραγματική αξία και που πρέπει να εστιάσετε ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά μέσα στις σχέσεις σας! Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα σας απασχολήσουν και θα σας χρειαστούν στο πλευρό τους, ενώ και το σπίτι και η οικογένεια φαίνεται να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσάς! Αν είστε μόνοι, την εποχή των εκλείψεων, θα προκύψουν γνωριμίες  μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θα φέρουν ένα νέο αέρα στην ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το μέλλον σας με καλύτερη διάθεση!!!  Μην εξιδανικεύετε κάθε πρόσωπο που γνωρίζετε! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα απαιτήσετε να γίνουν αλλαγές μέσα στην σχέση σας, προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας και να κάνετε μια νέα αρχή επαναπροσδιορίζοντας τις ανάγκες σας!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Μια δυναμική χρονιά ξεκινάει για εσάς!!! Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας δίνει όλη την δύναμη που θέλετε για να κατανοήσετε τον εαυτό σας όσο περισσότερο γίνεται και να δείτε τα όριά σας! Προσέξτε να μην το παρακάνετε και χαρακτηριστείτε εγωιστές και αλαζόνες!!! Μπορείτε να λάμψετε, βγάζοντας προς τα έξω όλη την εσωτερική σας δύναμη και τον μαγνητισμό σας και να κατακτήσετε οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει!!! Βέβαια με τον Δία στο πλευρό σας, καλό θα ήταν να  μην παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν… Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σας δώσει διανοητική δύναμη και θα σας επιτρέψει κάποιες στιγμές να ελέγχετε ακόμη και την σκέψη των γύρω σας!!! Οι σχέσεις σας αλλάζουν χαρακτήρα και γίνονται πιο σταθερές! Αν είστε μόνοι, μια νέα σχέση θα σας δυναμώσει πολύ και θα έχει διάρκεια!!! Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας, αν είστε δεσμευμένοι,  αποφύγετε ερωτικά πισωγυρίσματα!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
Μετά τον Κρόνο στο ζώδιό σας, έχετε επαναπροσδιορίσει κατά πολύ, τον τρόπο που επιθυμείτε να λειτουργούν οι σχέσεις σας… Ο Κρόνος, σας έδειξε τα λάθη σας και τα πάθη σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις σίγουρα έχουν αλλάξει χαρακτήρα και αν διαχειριστήκατε σωστά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προέκυψαν, έρχεται η ώρα να ανταμειφθείτε!!! Αν αντισταθήκατε με εγωισμό και πείσμα, μάλλον θα είστε από αυτούς που θα πρέπει να τα βρουν με τον εαυτό τους… Ο Ουρανός μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα σας επιτρέψει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και επιλογές ώστε οι συναισθηματικές σας σχέσεις  να είναι ταιριαστές σε εσάς και θα σας δώσει άλλη μια ευκαιρία το Νοέμβριο που γυρίζει ανάδρομος για να βάλετε τις τελικές πινελιές!!! Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί ξαφνικά να γίνετε γονείς, ενώ οι αδέσμευτοι ερωτεύεστε κεραυνοβόλα!!! Οι εκλείψεις, φέρνουν στην ζωή σας ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις μέχρι τώρα σχέσεις σας και έχουν να σας μάθουν κάτι καινούργιο !!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αξίες, οι επιθυμίες σας, οι σχέσεις σας και όλη σας η ζωή, μπαίνει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού! Ο Κρόνος επιστρέφει στο σπίτι του κι εσείς πρέπει να του δείξετε ότι κάνατε σωστά την δουλειά σας τόσα χρόνια! Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι σας έδειξε με διακριτικό τρόπο τι πρέπει να αλλάξετε στις σχέσεις σας και πώς πρέπει να προβάλλετε τον εαυτό σας, μέσα σε αυτές!!! Μέχρι τον Μάιο που ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, οι προσωπικές σας σχέσεις θα επηρεάζονται άμεσα από γεγονότα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον! Από τα μέσα Μαίου και μετά ετοιμαστείτε  να καλωσορίσετε τον έρωτα που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας, ίσως και μέσω φίλων!!! Μπορεί μια φιλική σχέση να αλλάξει ξαφνικά χαρακτήρα και να σας ξαφνιάσει ευχάριστα!!! Αν είστε δεσμευμένοι, μια ξαφνική εγκυμοσύνη αλλάζει τον τρόπο που βλέπατε μέχρι τώρα την ζωή και αλλάζει τις ανάγκες σας!!! Οι εκλείψεις φέρνουν κρυμμένα πάθη και αποκαλύψεις!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
  
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Οι εκλείψεις για άλλη μια χρονιά επηρεάζουν άμεσα τις προσωπικές σας σχέσεις!!! Είναι σημαντικό για εσάς, να μπορείτε πλέον να νιώθετε ελευθερία μέσα στην σχέση σας ώστε να βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό!!! Ο Δίας στον Σκορπιό, αλλάζει την κοινωνική σας εικόνα, κυρίως μετά τον Μάιο που ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τα οικογενειακά σας δεδομένα! Αν είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένετε και αυτό θα επηρεάσει άμεσα και την ψυχολογία σας! Οι αδέσμευτοι μπορεί να δεσμευτείτε ξαφνικά και να μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας οικογένειας, αλλά με αρκετές επιφυλάξεις και προβληματισμούς! Εμπιστευτείτε την ροή των συμπαντικών γεγονότων και δείτε πώς μπορείτε να βγείτε όσο πιο κερδισμένοι γίνεται από κάθε γεγονός! Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ενδέχεται να σας προβληματίσουν και να επηρεάσουν και τις συναισθηματικές σας σχέσεις, αφού θα υπάρχουν στιγμές που οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας στον Σκορπιό, έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας και να σας ανανεώσει. Μετά τον Κρόνο στον Τοξότη, καταλάβατε πολύ καλά ότι η πραγματικότητα έχει και μια άλλη διάσταση που δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με την δική σας!!! Έρχεται λοιπόν ο Δίας και σας δίνει την επιθυμητή ελευθερία ώστε να ονειρευτείτε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας!!! Μια σημαντική γνωριμία μέσω φίλων θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη! Οι εκλείψεις φέρνουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας και κατά διαστήματα θα σας προβληματίζουν, εκτός από την έκλειψη στις 13/7 που σας βάζει να στρέψετε όλη σας την προσοχή στην συναισθηματική σας σχέση. Μπορεί ένα θέμα που σχετίζεται με τα παιδιά να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε στο μυαλό σας, γι αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε με κατανόηση κάθε κατάσταση που θα προκύψει!!! Το φθινόπωρο σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη που κάνατε στην σχέση σας και να ονειρευτείτε μια νέα συναισθηματική αρχή!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!