Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια, γι’ αυτό και για την επόμενη περίοδο αυτό που θα προτιμήσεις είναι να βρίσκεσαι στο περιβάλλον σου με πρόσωπα κοντινά δικά σου και κυρίως με το σύντροφο σου, καθώς θέλεις να απολαύσεις έντονα ρομαντικές στιγμές για δύο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε πιθανά έξοδα και σπατάλες που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να χάσεις το μετρό.
Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και εντείνονται πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου, κάτι που είναι πιθανό να έρθει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε τη νευρικότητα και πάθος και δεν θα χάσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και είναι κατάλληλη στιγμή να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν, καθώς δείχνεις το πάθος, τη διορατικότητα και το δυναμισμό που χρειάζεται.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για την παρούσα σχέση σου ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνουν παράλληλα την ανάγκη να προωθήσεις σχέδια που έχει σε δημιουργικό επίπεδο και να είσαι βέβαιος ότι οι οποίες σου προσπάθειες θα στεφθούν το πιθανότερο με επιτυχία, καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές.
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την προσωπική σου ζωή, καθώς εξιδανικεύει πιθανά ζητήματα και δημιουργεί συνθήκες τρυφερότητας και ρομαντισμού που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Στις 18.02 με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω καλό είναι να είσαι προσεκτικός με το ταίρι σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που να δημιουργήσουν ψυχρότητα μεταξύ σας προκαλώντας ζητήματα και δυσαρέσκεια.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)
 
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 φέρνει στο προσκήνιο απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς η επιθυμία να ελέγξεις και να χειριστείς τους άλλους θα είναι κυρίαρχη. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τη χαρά.
Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη–Ουρανού στον Κριό δημιουργεί συνθήκες για νέες ευκαιρίες σημαντικές για εσένα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που καλά θα κάνεις να αρπάξεις αν κρίνεις ότι είναι θετικές για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε αντιδραστικότητα και χειριστική διάθεση προς το σύντροφό σου που θα φέρει σφοδρές συγκρούσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και την ανάγκη κυριαρχίας στο ταίρι σου, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για σφοδρές αντιδράσεις.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.