Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 απογειώνει τη διάθεσή σου, εντείνει το κέφι σου για διασκέδαση, ταξίδια και έντονο ερωτικό παιχνίδι που λειτουργεί για εσένα σαν περιπέτεια, δίχως να δίνει σταθερές βάσεις σε πιθανή νέα γνωριμία. Ταξίδια στην ύπαιθρο και στο εξωτερικό μπορεί να δώσουν ανάσα φρεσκάδας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Στις 14.02 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και αφήνεις πίσω σου μία περίοδο που οργή και θυμός ήταν συναισθήματα που κυριαρχούσαν μέσα σου. Τώρα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και δραστηριοποιήσε σε ότι σε ενδιαφέρει έντονα, διεκδικώντας αυτά που επιθυμείς. Έντονο θα είναι το ερωτικό παιχνίδι και πιθανές οι νέες κατακτήσεις,, καθώς το πάθος και η γοητεία σου εντυπωσιάζουν. 

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και σε βοηθά να κλείσει ζητήματα με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η διορατικότητά σου εκφράζονται έντονα και στην προσωπική σου ζωή,, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία στη ζωή σου.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 θα σημάνει για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη βοηθούν στο να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση, αρκεί να αφήσεις στην άκρη απολυτότητα και υποκειμενισμό που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέα θέση εργασίας ή η εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό με πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και στο αν το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις,, καθώς δεν αποκλείεται να θεμελιώσεις ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, περνώντας σε επόμενο στάδιο ή να αφήσεις πίσω σχέσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
 
 

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εκτοξεύει την ένταση σε ότι αφορά παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς με τους γύρω σου και να εκτονώσεις τον θυμό σου στους γύρω σου, λόγω ανασφαλειών και φόβων που βγαίνουν στην επιφάνεια. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ένα κεραυνοβόλο έρωτα γεμάτο πάθος και ερωτισμό που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή.

Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις πιθανή νευρικότητα και αντιδραστική διάθεση,, καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Κάνε το βήμα προς τα εμπρός με δυναμισμό και κλείσε πίσω σου ότι μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή,, καθώς ο ερωτισμός είναι έντονος, έντονες όμως μπορεί να είναι και οι τάσεις κυριαρχίας και ελέγχου που πιθανά να εκδηλώσεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει.