Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει τη διάθεσή σου σε ότι αφορά τη διασκέδαση και είναι γεγονός ότι τώρα αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφα και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα σε νοητικό επίπεδο. Το ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη, πρόσεξε μόνο μην πεις σε παράλληλες καταστάσεις που πιθανά να σε εκθέσουν. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και μπορείς να δραστηριοποιηθεί σε έντονα σε ότι αφορά συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις πιθανές ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τις δυσάρεστες καταστάσεις.
Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δράσεις σε συλλογικές ομάδες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ψυχικό δυναμικό και η διορατικότητα σου μόνο θετικά μπορούν να σε καθοδηγήσουν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία που θα έχει άκρως θετικές επιπτώσεις σε σένα. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν να πάρεις γενναίες και γρήγορες αποφάσεις που θα βοηθήσουν τόσο σε πιθανές συμφωνίες όσο και στο να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή για παράδειγμα μία μετακόμιση ή την έναρξη της δικής σου οικογένειας. Η αισιοδοξία και θετική διάθεση που σε διακατέχουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην όποια εξέλιξη.
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έντονα ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς πραγματοποιώντας για παράδειγμα ένα κοντινό ταξίδι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κατήφεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, ο ρεαλισμός και η λογική θα σε καθοδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να προκαλέσει άκρως συγκρουσιακό κλίμα στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς ανασφάλειες και φόβοι που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πιθανά να σε οδηγήσουν και σε κυριαρχικές τάσεις και καταπίεση των γύρω σου που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και πιθανά να προκαλέσουν έδρες συγκρούσεις. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να λειτουργήσει άκρως θετικά σε ότι αφορά το εισόδημά σου και ξαφνικά κέρδη μέσα από την εργασία σου να απογειώσουν τη θετική σου διάθεση και την ασφάλεια που χρειάζεται να νιώθεις.
Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό πιθανά να φέρει σημαντικές νέες ευκαιρίες εργασιακό επίπεδο που μπορεί να είναι άκρως θετικές για σένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού της αξιολογήσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και την ένταση στην προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανές χειριστικές τάσεις γιατί θα υπάρξουν αντιδικίες με το σύντροφό σου.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο