Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 ως 31 Μαρτίου)
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την προσωπική σου εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ερωτική σου ζωή. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο εντείνοντας υλικές και συναισθηματικές ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ υπερβολικής σπατάλης και υπερβολική συντήρησης κάτι που θα κουράσει τους γύρω σου. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα καθημερινότητας, εργασίας και παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν, τώρα όμως ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο δυναμισμός και διορατικότητα είναι τα εφόδια σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις, να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για τη θετικότερη για σένα πορεία. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό σου περίγυρο.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 ως 10 Απριλίου)
 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 κινητοποιεί όλη σου την ενέργεια και τη διορατικότητα για να προωθήσεις νέα σχέδια και όνειρα, να δραστηριοποιηθείς σε νέες συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σταθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάσουν με γρήγορη και άμεση αντίληψη, αισιοδοξία, καλή διάθεση και ευστροφία, όμως αυτό που θα πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να μην σε καταβάλει πιθανή νευρικότητα και έντονος υποκειμενισμός που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που να εκτοξεύσουν το συναισθηματισμό και το ερωτικό στοιχείο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε αυστηρές διαπραγμάτευση σε επαγγελματικό επίπεδο σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές, παράλληλα δείχνεις να εγκλωβίζεται στην προσωπική σου εικόνα στην κοινωνία και αυτό να επηρεάζει άμεσα τη σχέση σου.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 ως 20 Απριλίου)

Το τετράγωνο του Άρηστο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στις προσωπικές σου σχέσεις,γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις τάσεις κυριαρχίας και επιβολής που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικούς έρωτες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι και θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα αισιόδοξες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή.

Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στο ζώδιό σου δημιουργούνται ισχυρές συνθήκες και προϋποθέσεις για ρίσκα που θέλεις να πάρεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή,, καθώς μπορεί να έρθουν μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιολογήσεις. Από την άλλη, πρόσεξε γιατί η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικότητα και εριστική διάθεση. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και την ένταση και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου, πρόσεξε όμως γιατί η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να φέρουν έντονες συγκρούσεις.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.