Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 04.02 απογειώνει τη γοητεία σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως τις ερωτικές, καθώς αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι ότι το ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να φέρει έντονες συγκινήσεις, είτε από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε από νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά ζητήματα δημιουργικότητάς τους ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις. Η επιθυμία να προβληθείς είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει πολλές φορές υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μετρό. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα κλείνει ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, ζητήματα που έχουν που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία, ζητήματα γνώσεων και νομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Η ενέργεια, ο δυναμισμός και η ενόραση σου θα σε καθοδηγήσει άκρως θετικά στις αποφάσεις που θα πάρεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το εισόδημά σου αρχικά και πόσο το αυξήσεις κάτι που θα σου δημιουργήσει μεγάλη ασφάλεια και Σιγουριά. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάζουν με γρήγορη και άμεση αντίληψη των κινήσεων που πρέπει να κάνεις και με ιδιαίτερη εύνοια για το να είναι άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τον ερωτισμό, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα στη σχέση σου και καλό θα είναι να επιδιώξεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομάκρυνση με το σύντροφο, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κατά πόσο καλύπτει τις προσωπικές σου ανάγκες ή όχι και αυτό πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή αποστασιοποίηση, καθώς δείχνεις να είσαι σκληρός μαζί του.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 01.02 δημιουργεί συνθήκες πόλωσης στο οικογενειακό περιβάλλον αφού έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή, ανασφάλειες και φόβοι που προέρχονται από καταστάσεις του παρελθόντος που βίωσες και πιθανά αν δεν καταφέρεις να τις χαλιναγωγήσει να οδηγηθείς σε ατέρμονες συγκρούσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Προσπάθησε να κατευνάσει την εσωτερική ένταση και τη νευρικότητα που πιθανά νιώθεις.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο άλλοι πρόσωπο του παρελθόντος που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα λειτουργήσει αποδοτικά για την ερωτική σου ζωή. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό πιθανά να σε ωθήσει στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια ή για παράδειγμα να αποφασίσεις να μετακομίσεις μακριά από τα οικεία σου πρόσωπα. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει πιθανές ανασφάλειές σου και ανάγκη για έλεγχο του συντρόφου σου και αυτό θα οδηγήσει πιθανά σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει στους προσωπικούς φόβους.

 ★ Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.