Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο των Ιχθύων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)
 
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά είναι το να δραστηριοποιηθείς μαζί του σε ομαδικές προσπάθειες που ενδιαφέρουν και τους δύο. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο εντείνοντας την επιθυμία να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην ολοκληρώσεις τίποτα. Εξαιρετικά ευεργετικά θα λειτουργήσουν αυτή την εποχή κοντινά ταξίδια και εκδρομές που θα ανανεώσουν το κέφι σου και θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την έντονη ενέργεια. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο που πραγματοποιείται την ίδια μέρα εντείνει την προσοχή σου γιατί οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσεις την ολοκλήρωση κύκλων, καθώς ο δυναμισμός και η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν αφήσεις πίσω σου ότι σε πονούσε και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα ευοίωνη πορεία.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)
 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή εκκρεμούσες καταστάσεις. Έχεις τη δυνατότητα τώρα να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει και να δρομολογήσεις μία νέα πορεία. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να πάρεις αποφάσεις γρήγορα και με άμεση αντίληψη, παράλληλα η αισιοδοξία και θετική σκέψη δεν σε αφήνουν και αυτό είναι σημαντικό, καθώς μελαγχολικές διαθέσεις και εσωστρέφεια δεν μπορούν να σε αγγίξουν.

Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου που μπορεί να απογειώσει το ρομαντισμό και να σας οδηγήσει στο να θέσετε νέους από κοινούς στόχους που θα καλύπτουν συναισθηματικά και τους δύο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να δεις ρεαλιστικά την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο μπορείς να κινηθείς παράλληλα με το σύντροφό σου σε ένα κοινό μέλλον.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)
 

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να βγάλει έντονες ανασφάλειες στην επιφάνεια και δεν θα είναι δύσκολο να τις εκτονώσεις στο σύντροφό σου δημιουργώντας αστάθεια στη σχέση σου. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό ενισχύει την προσωπική σου ζωή και τις γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην καριέρα όσο και στον έρωτα.

Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό είναι πιθανό να φέρει αιφνίδια έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όποια κατάσταση προκύψει. Από την άλλη, σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου με αιφνίδια κέρδη. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος για όνειρά σου από κοινού με το σύντροφο, εντείνει τη δοτικότητα σου σε ομαδικές προσπάθειες, πρόσεχε όμως γιατί οι εμμονές μπορεί να καταστρέψουν το γεμάτο πάθος και ερωτισμό κλίμα στη σχέση σου.

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.