Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)  
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 λειτουργεί αποδοτικά για την ερωτική σου ζωή, καθώς η ανάγκη να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή να παίξεις έντονα με πιθανές νέες γνωριμίες είναι κυρίαρχη αυτή την περίοδο. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι τάσεις εγωκεντρικές που το μόνο που θα δημιουργήσουν είναι δυσαρέσκεια. 
Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία, το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση και την έντονη επιθυμία για ταξίδια, τόσο πνευματικά όσο και πραγματικά, καθώς δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς στην ύπαιθρο ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο πολύ σε ενδιαφέρει.
Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύς που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικοποιήσεις κύκλων σημαντικών για εσένα, καθώς έχεις την ευκαιρία με ορμή, δυναμισμό και διορατικότητα να πάρεις αποφάσεις για την περαιτέρω ζωή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να εκτοξεύσουν τον ερωτισμό και την ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο  δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί συνθήκες ιδανικές σε ό τι αφορά την εργασιακή σου πορεία και τον καθημερινό σου προγραμματισμό, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που να σε ωθούν σε μία νέα αρχή το συγκεκριμένο τομέα. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνουν τη γρήγορη αντίληψη σου και δημιουργούν ιδανικό πλαίσιο σε ότι αφορά τις επιλογές σου, καθώς γίνονται κάτω από εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που να σου δείχνουν ένα διαφορετικό δρόμο ή μία σημαντική εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή σου στέγη.
Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις και ψυχρότητα με σένα και τον σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις διαλλακτικότητα και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-22 Σεπτεμβρίου)
 
Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εκτοξεύει τη νευρικότητα, τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, τις κτητικές τάσεις προς το σύντροφό σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα με ορμή και το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου γιατί το πιθανότερο είναι να χάσεις το μέτρο και να προκαλέσεις έντονα προβλήματα στη σχέση σου.
Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έναν έρωτα μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα εκτοξεύσει το πάθος στη ζωή σου. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σε γεμίζει δυναμισμό για να προχωρήσει σημαντικά σε ότι αφορά οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να επιθυμείς. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις πιθανή αντιδραστικότητα που θα προκαλέσει προβλήματα.
Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το πάθος, την έξαψη, το ερωτικό παιχνίδι στην προσωπική σου ζωή, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα καταπιεστικός με το σύντροφό σου και να υπάρξουν συγκρούσεις σφοδρές μεταξύ σας.
Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.