Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 ανά δεκαήμερο των ζωδίων!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2019 για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο! 

 
Ο Φεβρουάριος, μήνας που γιορτάζει ο έρωτας, ξεκινά με την μετακίνηση του πλανήτη της αγάπης σε ένα ζώδιο που βάζει το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα.. Με την Αφροδίτη λοιπόν να περνά στον Αιγόκερω στις 4/2 το ενδιαφέρον μας στρέφεται κυρίως στην προσωπική μας αυτοπροβολή, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της καριέρας και της καταξίωσης σε αυτήν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο.
 
Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε, φιλικές σχέσεις οι οποίες μας ενδιαφέρουν, κοινωνικές δράσεις μέσα από τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις αλλά και έντονη αισιοδοξία και θετικό κλίμα, κάτι που θα μας οδηγήσει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για την επίτευξη του σκοπού μας.
Στις 13.02 η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες για σημαντικές νέες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό και είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε σωστά ότι προκύψει και να πάρουμε άμεσα τις αποφάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε έντονη νευρικότητα, απότομη συμπεριφορά και επαναστατική διάθεση που θα μας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας, κυρίως με το σύντροφό μας και τους συνεργάτες μας.
Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και πώς θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε το εισόδημά μας. Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος του να παλινδρομούμε από την υπερβολική σπατάλη στην υπερβολική συντήρηση γι’ αυτό και καλό είναι να βρούμε ισορροπίες για να μην προκαλούμε προβλήματα τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας μας.
Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα,, καθώς παίρνουμε αποστάσεις από το συναίσθημα, κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε ψυχρότητα με το σύντροφό μας, γι’ αυτό καλό είναι ότι μας προβληματίζει να το συζητήσουμε και να μην εγκλωβιστούμε στη δημόσια εικόνα μας και στο κατά πόσο προσφέρει το ταίρι μας σε αυτήν.
Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα βοηθά στο να κλείσουν ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό αλλά και θέματα παρελθόντων καταστάσεων που μας ταλαιπωρούσαν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με ορμή και ανάγκη να πετάξουμε από πάνω μας ότι ψυχολογικό βάρος μας κρατάει εγκλωβισμένους.
Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος μέσα από την καριέρα μας, όπως επίσης και εμμονές στο ερωτικό κομμάτι, ας μετουσιώσουμε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος, διαφορετικά οι προστριβές δεν θα λείψουν.
Διάβασε εδώ την πρόβλεψη του δικού σου ζωδίου/δεκαημέρου για τον Φεβρουάριο 2019!