Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 
Η ερωτική σου ζωή αλλά και οι φιλικές σου σχέσεις δείχνουν να επηρεάζονται έντονα από την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερα έντονη για εσένα διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες σου τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις φιλικές σου σχέσεις Είναι γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις έντονα επαναστατικές διαθέσεις που βγαίνουν στο σύντροφό σου με αποτέλεσμα να τον αιφνιδιάζεις. Καλό θα είναι κάνοντας αυτή την ανασκόπηση να μπεις στην διαδικασία αντικειμενικά να δεις και την άλλη πλευρά, κάτι που θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα. Είναι γεγονός ότι αν οδηγηθείς σε αποφάσεις μπορεί να κάνεις λάθη, λόγω της έντονη συναισθηματικής φόρτισης. Γι’ αυτό καλό θα είναι όποια απόφαση και αν παρθεί να είναι κάτω από ώριμη σκέψη.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και κοινωνικό, ο τρόπος όμως που μπορεί να εκφραστείς πιθανά να ενοχλήσει, αφού έχεις την τάση να αυτοπροβάλλεσαι έντονα και να κάνεις πομπώδεις δηλώσεις. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 18.02 στρέφει την προσοχή σου στην εργασία και την καθημερινότητα και ιεραρχείς με μοναδικό τρόπο τις υποχρεώσεις σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 11.02 λειτουργεί βοηθητικά στο να εξισορροπήσεις καταστάσεις με συναδέλφους αλλά και σου δίνει την ανάγκη να βοηθήσεις όποιον μπορείς στον εργασιακό χώρο. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε δραστηριοποιεί σε θέματα γνώσεων επικοινωνίας και εμπορικών συμφωνιών. Κοντινά ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Προσοχή γιατί μπορεί τα υπάρξουν τριβές με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 
Ο ερωτικός και φιλικός τομέας αναστατώνεται από την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01, που ανεβάζει την ένταση στις σχέσεις σου τόσο με τον σύντροφο, όσο και με φιλικά πρόσωπα. Η ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία μέσα στην προσωπική σου ζωή συγκρούεται με την ανάγκη για προσοχή και συναίσθημα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης στην σχέση σου. Συγκρούσεις και με φίλους είναι πιθανό να προκύψουν, καθώς δείχνεις να θέλεις την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σου από τους άλλους, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να δεις αντικειμενικά και τις δικές τους. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικό σε ότι αποφάσεις πάρεις, αν είναι δυνατόν να τις αποφύγεις θα είναι ότι καλύτερο, γιατί  ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν θα σε οδηγήσουν σε σωστό δρόμο.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 σε βάζει σε διαδικασία να πεις και να κάνεις πράγματα με σκοπό να προβληθείς, μπορεί να κομπάζεις για δικά σου κατορθώματα, πρόσεξε όμως γιατί είναι πιθανό να απομακρύνεις τους γύρω σου με αυτές τις συμπεριφορές. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 18.02 σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς λύσεις για θέματα που μπορεί να υπάρχουν στην δουλειά, άκρως αποτελεσματικές. Βλέπεις με ακρίβεια τι πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να χειριστείς το κάθε θέμα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 11.02 λειτουργεί ευεργετικά σε εργασιακό επίπεδο, φτιάχνοντας το κλίμα με συναδέλφους και όσους συνεργάζεσαι, κάτι που σε βοηθά να ανταποκριθείς καλύτερα σε ότι έχεις αναλάβει. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σου δίνει εξωστρέφεια και δυναμισμό για να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου. Γνωριμίες νέες μπορεί να παίξουν ρόλο σε συμφωνίες που μπορεί να γίνουν. Μην χάνεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)
 
Η ερωτική σου ζωή πιθανά να περάσει σε μία νέα φάση πραγμάτων με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15.02, καθώς δείχνεις να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν με πολύ δυναμικό τρόπο. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην ζωή σου και να σε αναστατώσουν, είναι στο χέρι σου όμως αν θα εξακολουθήσουν να είναι δίπλα σου. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας, η υπερβολή και η έπαρση θα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς σου. Οι χαμηλοί τόνοι και η διάθεση να ακούσεις τόσο τον σύντροφο, όσο και έναν νέο άνθρωπο που θα προκύψει θα λειτουργήσουν ευεργετικά και έτσι θα αποκτήσεις ορθή κρίση. Πρωτότυπα δημιουργικά ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν σε αντικείμενα καλλιτεχνικά για εσένα που ενδιαφέρεσαι.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 δίνει έξτρα κέφι και μπρίο στην διάθεσή σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις με το χιούμορ σου. Πρόσεχε μόνο τις υπερβολές και την ματαιοδοξία, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς, γιατί θα υπάρξουν δυσαρέσκειες. Η Αφροδίτη που ήδη βρίσκεται στον Υδροχόο σε βοηθά να γοητεύεις επικίνδυνα και να προσπαθείς να διασκεδάσεις καλά, τόσο με τον σύντροφο όσο και με την παρέα σου. Μπορείς να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή με όμορφες στιγμές χαράς και έρωτα με το ταίρι σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικά και καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Ο Δίας από τον Σκορπιό σου δίνει την εύνοιά του στον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σου. Πρόσεχε μόνο τις υπερβολές σε έξοδα που δεν χρειάζονται. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.