Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)
 
Οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα προκαλεί η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου–Λέοντα στις 31.01 και δεν είναι απίθανο να ανεβάσει την ανασφάλεια και την ένταση κατακόρυφα. Οικονομικά ζητήματα και ξαφνικά έξοδα είναι πιθανό να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αυτό να σου χαλάσει την διάθεση. Γενικά, αναμοχλεύεις τις ανάγκες σου και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά. Αυτό μπορεί να εκδηλωθείς σαν φόβος και έλλειμμα αυτοεκτίμησης και να δημιουργηθούν προβλήματα με δικά σου πρόσωπα, θέλοντας να τραβήξεις το ενδιαφέρον τους. Θα είναι καλύτερο να αναλογιστείς αντικειμενικά και τις ανάγκες των άλλων και να μην λειτουργήσεις εγωιστικά φορτίζοντας το κλίμα. Κτητικότητα και συναισθηματισμός πιθανά να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, γι΄αυτό καλό είναι να μην παρθούν αποφάσεις.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 σε βάζει σε διαδικασία σκέψεις για τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να βρεις νέους πόρους εισοδήματος για να ενισχύσεις το εισόδημά σου. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 18.02 ανεβάζει την κοινωνικότητά σου, σε βάζει σε έντονη επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον αλλά και με νέα πρόσωπα, καθώς θέλεις να ανταλλάσσεις απόψεις και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 11.02 βγάζει την γοητεία σου σε όλες τις κοινωνικές σου εκδηλώσεις και σε ωθεί να φλερτάρεις και να παίξεις, νιώθοντας και πάλι παιδί. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 βγάζει πληγές του παρελθόντος στη επιφάνεια, δημιουργώντας έτσι φόβους και ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν να δράσεις.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
 
Το οικονομικά σου μπαίνουν στο στόχαστρο με την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 31.01 και δεν αποκλείεται να πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες που υπήρχαν, κάτι που σε κάνει έντονα ανασφαλή. Το κατά πόσο καλύπτεσαι σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο έρχεται στο προσκήνιο και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία που μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση, καθώς νιώθεις ότι δεν ικανοποιείσαι με αυτά που έχεις στην παρούσα φάση και βγάζεις εκνευρισμό. Στην προσωπική σου ζωή πιθανά να εκδηλώσεις κτητικότητα και έντονη επιθυμία για προσοχή, αλλά να ξέρεις ότι ο εγωισμός και η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσουν. Καλό θα είναι να πάρεις αποφάσεις, αν πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και ψύχραιμη σκέψη, γιατί ο έντονος συναισθηματισμός και εγωκεντρισμός θολώνουν την κρίση σου.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 σε βοηθά να σχεδιάσεις με απόλυτο προγραμματισμό και υπομονή το πως θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάνοντας κινήσεις τέτοιες που είναι εξαιρετικά πιθανό να επιτύχεις. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 18.02 σε βάζει σε διαδικασία να θέλεις να πάρεις γνώσεις από σεμινάρια ή ταξίδια, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 11.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο να περάσεις καλά και να μην χάσεις καμία κοινωνική εκδήλωση από αυτές που είσαι καλεσμένος. Έντονο το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 26.01 σε οδηγεί στο να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τις κινήσεις σου, θολώνοντας την κρίση σου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα είναι άκρως βοηθητικές.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
 
Νέες εκκινήσεις σε οικονομικά θέματα είναι πιθανό να προκύψουν, καθώς η μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15.02 επηρεάζει έντονα το ν τομέα αυτό της ζωής σου, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Είναι γεγονός ότι σε απασχολούν έντονα τόσο τα υλικά, όσο και συναισθηματικά αγαθά, καθώς νιώθεις καλύτερα με το να έχεις άνεση οικονομική και τους γύρω σου να σε επιβεβαιώνουν. Καταστάσεις και γεγονότα μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις και καλό είναι να προσέξεις πως θα τα διαχειριστείς γιατί οι συγκρούσεις είναι προ των πυλών. Μην γίνεσαι απόλυτος, υποκειμενικός και αλαζόνας γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου κοστίσει και στους δύο τομείς, καθώς οι αντιδράσεις που θα προκαλέσει η συμπεριφορά σου θα είναι έντονες. Προσπάθησε να ακούσεις αντικειμενικά τους άλλους και να αποβάλλεις κτητικές τάσεις που μόνο δυσκολίες θα φέρουν.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 31.01 σε βοηθά να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αλλά και νέων πλάνων σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς επίσης να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στον σύντροφό σου, να είσαι άμεσος και να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου. Η Αφροδίτη που ήδη βρίσκεται στον Υδροχόο σε βοηθά να ανεβάσεις τον ερωτισμό και να προσπαθήσεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσουν. Ρομαντικά βράδια υπό το φως των κεριών θα ανεβάσουν το πάθος. Ο Δίας από τον Σκορπιό σε βοηθά να προωθήσεις μοναδικά τους στόχους σου. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θέλουν να σε βοηθήσουν σε ότι όραμα έχεις. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.