Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από την Βασιλική Φιλιππά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Φεβρουάριος 2018, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Ο Φεβρουάριος φιλοξενεί την δεύτερη έκλειψη του χρόνου στις 15 του μήνα, που είναι  Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!!! Από την στιγμή που η έκλειψη είναι Ηλίου, η ταύτιση με τα συναισθήματά μας, θα είναι μεγαλύτερη. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να δυσκολευτούμε να δούμε αντικειμενικά καταστάσεις που θα προκύψουν, βάζοντας μέσα και μια υπερβολή, που δεν θα είναι απαραίτητη… Η κοινωνική μας ζωή κρύβει εκπλήξεις! Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αρκεί να αλλάξουμε τον τρόπο που δρούμε μέχρι τώρα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή μας και έχουν την διάθεση να μοιραστούν μαζί μας νέες εμπειρίες! Η φιλανθρωπική δράση ευνοείται ιδιαίτερα και αν δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό, μπορούμε να δούμε τις ιδέες μας να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο!!! Κυρίως το δεύτερο μισό του μήνα που θα μεταφερθούν Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στους Ιχθύς, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, θα χαρακτηρίζονται από έναν ρομαντισμό και μια διάθεση εξιδανίκευσης που μπορεί συχνά να μας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα! Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε αγάπη στους γύρω μας και να ζήσουμε το παραμύθι, έχοντας την επίγνωση ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα!!! Καλό είναι όλο τον μήνα να αποφύγουμε τις υπερβολές ώστε να έχουμε όσο πιο… ρεαλιστικά αποτελέσματα γίνεται, σε κάθε μας δράση!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Φεβρουαρίου  για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Αυτόν τον μήνα ο κοινωνικός σας κύκλος θα είναι αυτός που θα τραβήξει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας!!! Κυρίως με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα στον Υδροχόο, μπορεί να καλωσορίσετε στην ζωή σας νέους φίλους που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας δώσουν την δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας!  Φίλους, που πλέον δεν σας ταιριάζουν και δεν μπορούν να ακολουθήσουν κοινή πορεία με την δική σας, το πιο πιθανό είναι να τους αποχαιρετίσετε. Οι φιλοδοξίες σας είναι μεγάλες και δουλεύετε αρκετά πάνω σε επενδυτικά σχέδια, ελπίζοντας πως θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!! Μάλιστα κάποιες στιγμές η σιγουριά πώς όλα θα εξελιχθούν όπως τα έχετε στο μυαλό σας, θα είναι μεγάλη, γι αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές και στον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε!  Από τα μέσα του μήνα και μετά, φλερτάρετε με εσωτερικές απογοητεύσεις… νέα ξεκινήματα, κάποιο ταξίδι ή νομικές εκκρεμότητες, ενδέχεται να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένατε ή μπορεί να καθυστερήσουν και αυτό θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα μέχρι τώρα… Ο μήνας κλείνει με πολλές σκέψεις που αφορούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας και σας οδηγούν στο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές… διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που να μην βρείτε αντιστάσεις από τους γύρω σας και μην προκαλείτε με τα λόγια και την συμπεριφορά σας!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Η κοινωνική σας εικόνα και αρκετά επαγγελματικά θέματα, θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα!!! Επαγγελματικές προτάσεις σας απασχολούν και αναγνωρίζεστε από τους ανωτέρους σας για τις ικανότητές σας! Η έκλειψη στις 15 του μήνα φέρνει εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε ισορροπίες μέσα στο σπίτι! Ίσως χρειαστεί να λείψετε περισσότερο από το σπίτι και την οικογένεια ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας! Οικονομικές συμφωνίες και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους, σας απασχολούν όλο τον μήνα και ίσως σας δοθούν ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές! Μια οικονομική συμφωνία, μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εσωτερικές ανησυχίες θα σας δημιουργούν ενοχλήσεις και ένταση. Ίσως δουλέψετε παρασκηνιακά πάνω σε κάτι που σας απασχολεί. Από την άλλη μια σχέση πάθους κλέβει το ενδιαφέρον σας! Αποφύγετε απωθημένα και μυστικά! Από τα μέσα του μήνα και μετά, αρχίζετε να βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ οι σχέσεις με τους φίλους βελτιώνονται. Φίλοι που σας γεμίζουν συναισθήματα και σας «ταξιδεύουν», είναι στο πλευρό σας! Μην εξιδανικεύετε όμως τις καταστάσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε από εκεί που δεν το περιμένετε… Ονειρευτείτε με μέτρο για να μην απογοητευτείτε… Μην ανοίγεστε οικονομικά και προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε συμφωνίες, κυρίως προς το τέλος του μήνα!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο μισό του μήνα, εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που θα σας προσφέρουν την ελευθερία που έχετε ανάγκη!!! Συζητάτε με τους γύρω σας για τα όνειρά σας για το μέλλον, αλλά και για νέα ξεκινήματα που έχετε στο μυαλό σας! Κυρίως τις μέρες γύρω από την έκλειψη στις 15, ασχολείστε πάρα πολύ με ένα νέο σας σχέδιο που αφορά στην καθημερινή σας εργασία. Αν είχατε κάποια θεματάκια με την υγεία σας, τώρα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και υιοθετείτε ένα νέο τρόπο ζωής!!! Οι προσωπικές σας σχέσεις,  με τον Άρη όλο τον μήνα απέναντί σας, θα σας φέρνει συχνά σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες και θα είναι στο χέρι σας κατά πόσο θα υπάρχει ηρεμία ή όχι! Μην αντιδράτε σε κάθε πρόκληση. Αν χειριστείτε σωστά την δράση του Άρη, μπορείτε να βγείτε ιδιαίτερα κερδισμένοι και να έχετε τους γύρω σας, σύμμαχους, στα καινούργια σας σχέδια!!! Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν, χειριστείτε τα έξυπνα και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση χωρίς να φτάσετε στα άκρα! Το μυαλό σας θα ψάχνει συχνά να βρει τρόπους για να αποδράσετε από την κουραστική καθημερινότητα! Έτσι δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ταξιδάκια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας ανανεώσουν! Επαφές με καινούργια άτομα σας προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες που σας εξελίσσουν!!! Από τα μέσα του μήνα και μετά, το μεγαλύτερο  κομμάτι της προσοχής σας, στρέφεται στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα! Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που θα σας αναδείξουν, αλλά θα πρέπει να τις χειριστείτε πολύ προσεκτικά, ώστε να μην εκτεθείτε! Εντάσεις με τους γύρω σας στο τέλος του μήνα μπορεί να σας οδηγήσουν στο να γίνεται προκλητικοί και να δημιουργηθούν άδικα σχόλια…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μυστικά και εσωτερικές ανησυχίες σας απασχολούν… Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις πάνω σε θέματα που σας προβληματίζουν και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να έχετε κρυφές επαφές και συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε λύσεις! Από την άλλη οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, αλλά και οικονομικές συμφωνίες τριγυρίζουν στο μυαλό σας και θέλετε να διαπραγματευτείτε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είστε σε διαδικασία διακανονισμού οφειλών, κάντε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Η έκλειψη στις 15, σας ωθεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ώστε να αλλάξετε κυρίως εσωτερικά! Μια νέα οικονομική συμφωνία μπορεί να σας δυναμώσει, αρκεί να την χειριστείτε σωστά!!! Η καθημερινότητά σας, θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις όλο τον μήνα, κάτι το οποίο θα σας κρατάει σε εγρήγορση, αλλά συγχρόνως θα σας κουράσει και ίσως σας κάνει πιο ευάλωτους απέναντι σε ιώσεις και κρυολογήματα… Ελέγξτε τα νεύρα σας και μην το παρακάνετε με τις αντιδράσεις σας. Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε και προσέχετε ατυχήματα λόγω απροσεξίας ή νευρικότητας… Το δεύτερο μισό του μήνα θα σας ευνοήσει περισσότερο, αφού η μετακίνηση τριών πλανητών στους Ιχθύες, Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης, θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο!!! Αν έχετε στα σχέδιά σας να ταξιδέψετε, είναι η καλύτερη εποχή για να το κάνετε, αρκεί να είστε προσεκτικοί! Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα,  σίγουρα θα σας ενθουσιάσει, αλλά συγχρόνως θα αυξήσει και τις υποχρεώσεις σας… Όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα, ο ενθουσιασμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος και δεν αποκλείεται να καλωσορίσετε και νέους ανθρώπους και καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν!!! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Οι προσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν το πρώτο μισό του μήνα! Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που δεν περιμένατε ή μπορεί να προκύψουν νέες σχέσεις που θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια νέα αρχή! Αν είστε μόνοι η έκλειψη μπορεί να φέρει μια σημαντική γνωριμία που αν την διαχειριστείτε σωστά μπορεί να γίνει μια σχέση ζωής. Μια νέα συνεργασία αν και στην αρχή θα σας μπερδέψει, μετά θα δείξει ξεκάθαρα τι θέση μπορεί να έχει στην ζωή σας και τι μπορεί να σας προσφέρει!!! Ο Άρης όλο τον μήνα στον Τοξότη, σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς, ενώ ανεβάζει και την διάθεσή σας, βγάζοντας προς τα έξω την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σας! Αν είστε γονείς, αυτό τον μήνα θα χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο με τα παιδιά σας και να κάνετε πράγματα μαζί!!! Καλό θα ήταν να προσέξετε στα μέσα του μήνα τις αντιδράσεις σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μην δημιουργηθούν απογοητεύσεις. Μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας, γιατί ρισκάρετε να εκτεθείτε… Οικονομικά και οφειλές που σχετίζονται με τρίτους, σας προβληματίζουν… Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις γύρω από τέτοιας φύσεως οικονομικά θέματα, αλλά θα υπάρξουν και λύσεις αρκεί να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Εξετάστε κάθε περίπτωση προσεκτικά ώστε να μην εκτεθείτε… Μία σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σας αναστατώσει και ίσως προτιμήσετε να την κρατήσετε κρυφή… Σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας πριν κάνετε οτιδήποτε! Στο τέλος του μήνα προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας και μην βγάζετε τα απωθημένα σας επάνω τους!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης όλο τον μήνα στον Τοξότη, σας αναγκάζει να ξοδέψετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι και στην οικογένεια… Επίσης, θέματα καθημερινής εργασίας θα σας απασχολούν κυρίως το πρώτο μισό του μήνα! Εξελίξεις που θα προκύψουν τώρα θα σας αναγκάσουν να αποχαιρετήσετε καταστάσεις που πλέον δεν δουλεύουν και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε σας εκφράζει περισσότερο! Αν έχετε βάλει σε όλα μια τάξη και λειτουργούν όπως θα επιθυμούσατε, θα δείτε όλοι σας οι κόποι να αποδίδουν καρπούς! Συγχρόνως θα πρέπει να ασχοληθείτε και με την υγεία σας! Ανακτήστε τις δυνάμεις σας και φροντίστε τόσο το σώμα, όσο και την ψυχή σας! Αν υπήρχαν κάποια θέματα που σας απασχολούσαν τον προηγούμενο καιρό, θα δείτε ότι με την σωστή φροντίδα θα ξεπεραστούν! Με την έκλειψη φυσικά στις 15 του μήνα ενισχύονται όλα τα παραπάνω και είναι καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά αξίζει!!! Στα μέσα του μήνα, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να δείξετε ψυχραιμία. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην λειτουργείτε παρορμητικά!!! Από το δεύτερο μισό του μήνα που οι πλανήτες αρχίζουν να μαζεύονται σιγά σιγά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, οι προσωπικές σχέσεις «κλέβουν» την προσοχή σας!!! Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας. Αναθερμάνετε την σχέση σας και λύστε διαφορές που μπορεί να προϋπήρχαν! Στις συνεργασίες προσπαθήστε να κρατήσετε μια αντικειμενική στάση και μην ταυτίζεστε με μπερδεμένα συναισθήματα! Στο τέλος του μήνα προσέξτε τον τρόπο επικοινωνείτε με τους γύρω σας! Εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι, ενδέχεται να σας κουράσουν και να σας κάνουν σκληρούς…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινάει αυτός ο μήνας και είναι στο χέρι σας πόσο καλά θα τον εκμεταλλευτείτε!!! Σκέφτεστε θετικά και δημιουργικά και προσπαθείτε να μεταφέρετε αυτή σας την διάθεση και στους γύρω σας! Τα παιδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο και ίσως θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους, με αποτέλεσμα, αν οι υποχρεώσεις σας κρατήσουν μακριά, να σας κακοφανεί για λίγο… Μπορεί αυτές τις μέρες να πληροφορηθείτε μια εγκυμοσύνη που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα!!! Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και μπορεί κάποιες στιγμές να κουράζεστε αρκετά, διανοητικά, από λόγια που δεν έχουν τέλος… Με την έκλειψη τονίζεται ιδιαίτερα ένα δημιουργικό σχέδιο, στο οποίο θα πρέπει να δώσετε όλη σας την καλή διάθεση και ενέργεια!!! Δουλεύετε με όρεξη! Τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι έντονα και μπορεί κάποιο από αυτά να σας χρειαστεί στο πλευρό του!!! Αν είστε μόνοι, αυτή η έκλειψη κάνει έντονη την ανάγκη να ερωτευτείτε χωρίς κανόνες και όρια!!! Στα μέσα του μήνα φροντίστε την υγεία σας και κυρίως αποφύγετε κρυολογήματα και ιώσεις που μπορεί να επηρεάσουν και την φωνή σας… Περίπου από το δεύτερο μισό του μήνα, εστιάζετε στην καθημερινή σας εργασία και στην υγεία! Οποιαδήποτε ενόχληση κι αν νιώσετε, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι οι εναλλακτικές μέθοδοι!!! Η καθημερινότητά σας, σας απασχολεί έντονα! Βρείτε τρόπους να την ομορφύνετε και να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς να χάνετε πολλή ενέργεια! Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που φαντάζουν ιδανικές. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις να σας δείξουν τι έχουν να σας δώσουν! Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι και να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά, θα σας κουράσουν και ίσως σας προκαλέσουν και εκνευρισμό…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Όλο τον μήνα, τα οικονομικά  θα είναι αυτά που θα σας απασχολούν και θα ψάχνετε να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά και να αυξήσετε τα έσοδά σας!!! Το «εγώ» σας γίνεται έντονο και κατά διαστήματα, ο τρόπος που θα ανταποκρίνεστε σε προκλήσεις, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, για να μην γίνετε προκλητικοί… Αν αντιμετωπίσετε τα πάντα γύρω σας με καλή διάθεση, θα δείξετε μια δυναμική, αλλά ευχάριστη πλευρά του εαυτού σας!!! Μέχρι την έκλειψη στις 15, ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια! Ψάχνετε τρόπους να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού και να τον αλλάξετε με τρόπο που να σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων! Δίνετε αγάπη στους γύρω σας, χωρίς να έχετε ιδιαίτερες συναισθηματικές απαιτήσεις, αφού το μόνο που θέλετε είναι να ξέρουν ότι είστε δίπλα τους! Συζητήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και είναι κοντά σας, επαγγελματικές αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία, ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, αν και υπάρχει η περίπτωση, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις να «κλέψουν» λίγο χρόνο παραπάνω ή τα οικογενειακά άτομα να κάνουν παράπονα, απαιτώντας περισσότερο από τον χρόνο σας!!! Από τα μέσα του μήνα και μετά, το κλίμα αρχίζει να «ομορφαίνει» περισσότερο, αφού ένας ένας οι πλανήτες μετακινούνται στο ευνοϊκό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, με αποτέλεσμα τα συναισθήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα να είναι πιο ρομαντικά και εξιδανικευμένα. Μόνο μην το παρακάνετε με τις εξιδανικεύσεις για να μην προσγειωθείτε απότομα!!! Αν είστε μόνοι, το παραμύθι σας περιμένει κάπου εκεί έξω για να σας ταξιδέψει!!! Η διάθεσή σας γίνεται ακόμη καλύτερη και η ανάγκη σας να ανήκετε κάπου είναι έντονη. Όπως και να έχει, απολαύστε ότι έρχεται στον δρόμο σας, αλλά προσέξτε να μην εξαπατηθείτε! Κυρίως στο τέλος του μήνα, αποφύγετε περιττά έξοδα και μην προβάλλετε το «εγώ» σας, με τρόπο που μπορεί να πληγώσει τους αγαπημένους σας!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό τον μήνα με τον Άρη στο ζώδιό σας, σίγουρα δεν θα βρίσκετε ησυχία!!! Δραστήριοι και δημιουργικοί, είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να πετύχετε τους στόχους σας!!! Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτό φαίνεται στον τρόπο που επικοινωνείτε, αλλά και στον τρόπο που κινείστε! Το πρώτο μισό του μήνα, που επηρεάζεται άμεσα και από την έκλειψη στις 15, έχει πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και συχνές επαφές με ανθρώπους που θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Το εξωτερικό θα σας προσφέρει ευκαιρίες να αναδειχθείτε, καθώς επίσης και νέοι άνθρωποι που μπορεί να μπουν στην ζωή σας! Είστε σε μία φάση της ζωής σας που θέλετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα σας προσφέρουν μεγάλη ελευθερία και αβίαστη έκφραση των «θέλω» σας!!! Κοντινοί συγγενείς είναι στο πλευρό σας προσφέροντας βοήθεια σε ότι χρειαστείτε! Ελέγξτε την ενέργειά σας για να μην γίνεται προκλητικοί! Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα απαιτούν προσεκτικό χειρισμό για να βγείτε κερδισμένοι!!! Στα μέσα του μήνα, προσέξτε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο… Συζητήστε ήρεμα και βρείτε λύσεις μέσα από τις οποίες μπορούν να κερδίσουν όλοι!!! Το δεύτερο μισό του μήνα, ούτως ή άλλως θα επικεντρωθείτε αρκετά στην οικογένεια και το σπίτι κι αν δυσκολεύεστε να είστε δίπλα τους, το μυαλό σας θα γυρίζει συνέχεια εκεί! Δείξτε τους την αγάπη και το ενδιαφέρον σας χωρίς να περιμένετε να πάρετε κάτι πρώτα εσείς! Ομορφύνετε τον χώρο σας για να έχετε ένα ζεστό μέρος να χαλαρώσετε όταν η μέρα τελειώνει! Στο τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε, γιατί φλερτάρετε με εσωτερικές απογοητεύσεις που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε αργότερα….
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Το παρασκήνιο θα δρα όλο τον μήνα και η εσωτερική ένταση δεν θα λείπει. Νιώθετε κουρασμένοι ψυχολογικά, αφού ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα σε έναν οίκο που ταράζει την ψυχική σας ηρεμία και σας δυσκολεύει στο να συγκεντρωθείτε! Μπορεί αυτόν τον καιρό να επιλέξετε να δράσετε κρυφά από τους γύρω σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας γρηγορότερα και καλύτερα! Άλλωστε κι ο Κρόνος στο ζώδιό σας δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις…. Φροντίστε την υγεία σας, κυρίως την ψυχική και απαλλαχθείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις!!! Η έκλειψη στις 15 τονίζει οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες! Συζητήστε και διαπραγματευτείτε με τον καλύτερο τρόπο για να βγείτε κερδισμένοι. Η διάθεσή σας είναι πεσμένη και εξελίξεις που σχετίζονται και με τα οικονομικά, σας προβληματίζουν και σας απογοητεύουν, δημιουργώντας σας την αίσθηση ότι θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες.. Στο δεύτερο μισό του μήνα, εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές με αγαπημένα κοντινά πρόσωπα για να φτιάξετε την διάθεσή σας. Φυσικά, δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα να εξιδανικεύσετε καταστάσεις, γιατί αργότερα θα απογοητευτείτε. Αυτόν τον μήνα, προσπαθήστε να έχετε μια αντικειμενική αντιμετώπιση των καταστάσεων που προκύπτουν, αν και συχνά θα νιώθετε μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε το μυαλό σας και να σκεφτείτε όμορφα πράγματα που σας ηρεμούν! Κοντινοί συγγενείς, ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να χρειαστούν την φροντίδα και την στήριξή σας!!! Στο τέλος του μήνα προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί κάθε σκέψη και λέξη θα είναι αποτέλεσμα εσωτερικής έντασης και νευρικότητας…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σίγουρα οι επιδράσεις αυτού του μήνα δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους! Με τον Άρη όλο τον μήνα στον Τοξότη γίνεστε ακόμη πιο κοινωνικοί και νιώθετε έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους που μπορείτε να περάσετε όμορφα, χωρίς να ασχολείστε με ιδιαίτερα σοβαρά θέματα!!! Κυνηγάτε τους στόχους σας αφού πρώτα τους επαναπροσδιορίσετε!!!  Η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί σωστά και τι χρειάζεται διόρθωση! Το γεγονός ότι η έκλειψη είναι Ηλίου, μπορεί να σας ρίξει στην παγίδα να ταυτιστείτε λίγο περισσότερο με την δική σας άποψη και συγκεκριμένα με τα δικά σας συναισθήματα. Μπορεί να δυσκολευτείτε να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις και αυτό να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα και αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε… Αποφύγετε επενδύσεις σε σχέδια που δεν έχετε μελετήσει αρκετά και ίσως νιώσετε ότι κάποιο επενδυτικό σχέδιο με το οποίο ασχοληθήκατε τον προηγούμενο καιρό, δεν εξελίχθηκε όπως φανταζόσασταν… Προσέξτε να μην σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Οι σχέσεις με φίλους θέλουν προσοχή, αφού μπορεί η δράση τους να σας απογοητεύσει ή να νιώσετε ότι σας προσβάλλει… Στην συνέχεια του μήνα η προσοχή σας στρέφεται ακόμη περισσότερο σε οικονομικά θέματα, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε ιδιαίτερα προσεκτικά για να βγείτε κερδισμένοι. Θα έχετε την τάση, οτιδήποτε συμβαίνει να το αντιμετωπίζετε πολύ προσωπικά, νιώθοντας πώς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης ή μπορεί να νιώσετε αδικημένοι από την συμπεριφορά των γύρω σας, αλλά και προσβεβλημένοι. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με άτομα που ξέρετε ότι θα σας ακούσουν με αγάπη και θα σας στηρίξουν. Κυρίως στο τέλος του μήνα αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και περιττά έξοδα…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Ένας μήνας που θα σας προκαλέσει να δείξετε τι αξίζετε ξεκινάει!!! Ο Άρης στον Τοξότη όλο τον μήνα θα δημιουργεί έντονες καταστάσεις στα επαγγελματικά, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Οι γύρω σας θα αμφισβητούν τις ικανότητές σας και εσείς θα πρέπει να αποδεικνύετε συχνά τι αξίζετε!!! Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα αναγνωριστείτε από τους ανωτέρους σας και θα δυναμώσετε ακόμη περισσότερο!!! Η έκλειψη στις 15 δημιουργεί εσωστρέφεια και έντονους προβληματισμούς που σχετίζονται περισσότερο με την καθημερινή σας εργασία και την υγεία. Προκύπτουν καταστάσεις που σας απασχολούν και ψάχνουν λύσεις. Μπορεί να γίνουν αλλαγές που δεν περιμένατε!!! Ασχοληθείτε πολύ με την υγεία σας, κυρίως την ψυχική και βρείτε χρόνο και τρόπο να αποδράσετε από την σκληρή καθημερινότητα και να χαλαρώσετε. Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε γενικά τις καταστάσεις, έτσι ώστε να υιοθετήσετε συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλή υγεία και ψυχολογία!!! Μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας στις εξωτερικές προκλήσεις, γιατί κινδυνεύετε να γίνετε προκλητικοί και να παρεξηγηθείτε… Καθώς θα αρχίσουν ένας ένας οι πλανήτες να περνούν στο δικό σας ζώδιο θα αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και να φαίνεστε προς τα έξω. Από τις 18 και μετά που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα αρχίσει να σας μπερδεύει και να δημιουργεί «ανακατεμένες» σκέψεις. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει και μην παίρνετε αποφάσεις που δεν έχετε συζητήσει με τους γύρω σας. Δεν βλέπετε αρκετά καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας… Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να μην αποφασίσετε για το μέλλον σας τώρα. Αντιμετωπίστε προκλήσεις που θα προκύψουν, με ηρεμία και αποδοχή!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!