Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα φέρνει ανατροπές σε δημιουργικές σου δράσεις αλλά και μεγάλη ένταση σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και καλό είναι να είσαι εγκρατής και να έχεις αυτοέλεγχο στις αντιδράσεις σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 07.08 η ανάγκη για φλερτ και κοινωνικότητα είναι έντονη. Η γοητεία σου είναι πόλος έλξης για νέες κατακτήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και αναμνήσεων σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος αλλά και θέματα που εκκρεμούν. Η συναισθηματικότητα είναι έντονη και καλά θα κάνεις να εκτονώνεις μέσα από την τέχνη αυτή την ενέργεια, για να μπορείς να έχεις αντικειμενικό κριτήριο.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που έχουν σχέση με την εργασία και τον καθημερινό προγραμματισμό σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα μπορούν να σου δώσουν την δύναμη, την αυτοπεποίθηση, την διάθεση να μπορέσεις να λειτουργήσεις ομαδικά και να επιτύχεις σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι οικογενειακές και οι προσωπικές σου σχέσεις, καθώς φαίνεται να είσαι έντονα απασχολημένος με την καθημερινότητα αλλά και έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, κάτι που δεν σε αφήνει να δεις με ψυχραιμία και ήρεμη προσέγγιση σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση και οριοθέτηση από την πλευρά σου θα έχουν πιθανά τα καλύτερα αποτελέσματα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 αγγίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις και την πορεία τους, την κοινωνική σου δράση και την συμμετοχή σου σε ομάδες και συλλόγους. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό καθιστά δύσκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου λόγω του έντονου υποκειμενισμού, της νευρικότητας αλλά και της αμετροέπειας που μπορεί να έχεις και αυτό δημιουργεί συγκρουσιακές διαθέσεις. Συναισθηματικά, δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνει επικριτικός και αυστηρός με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο στην συγκεκριμένη περίοδο, γιατί το κόστος θα είναι υψηλό σε όλα τα επίπεδα.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι ευκαιρία να εκφράσεις σε φιλικά σου πρόσωπα προβληματισμούς, παράπονα ή απόψεις που μπορεί να προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Βλέπεις με αργούς ρυθμούς στόχους και φιλοδοξίες να δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία και να ξεπερνάς εμπόδια, καθυστερήσεις ή τυχόν αναβολές. Οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση σε πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου και δεν θα διστάσουν να εκδηλώσουν την επιθυμία τους να είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Εμπιστεύσου το πνεύμα, την διορατικότητα και την διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων που έχεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

 

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σχέδια που μπορεί να έχεις, ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με φίλους και ομάδες που συμμετέχεις. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό προκαλεί έντονο εκνευρισμό, έλλειμμα αντικειμενικής σκέψης και θεώρησης των πραγμάτων αλλά και εγωκεντρική διάθεση. Αυτά είναι αρκετά για να προκαλέσουν διενέξεις με τους γύρω σου, καθώς δεν θα διστάσεις να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείς με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις απολυτότητα και σκληρότητα.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και εντάσεις που υποβόσκουν σε οικογενειακό επίπεδο βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια. Καταπιεσμένος θυμός και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να χαθεί ο έλεγχος.  Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που θα βρουν ανταπόκριση. Η νευρικότητα είναι ακόμα στα ύψη αλλά μπορείς να κλείσεις οριστικά ζητήματα που σε απασχολούν και να αφήσεις πίσω σου αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα προκαλούν στην οικογένεια. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.