Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Υδροχόου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)

 

 

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να βάλει δυναμίτη σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όπως η ερωτική σου σχέση, οι επαγγελματικές, οι οικογενειακές. Απότομες και εριστικές αντιδράσεις δεν ενδείκνυνται, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η διάθεσή σου ανεβαίνει, μπαίνεις σε ρυθμούς διακοπών, καθώς αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να ερωτοτροπήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και δείχνεις να επιθυμείς να αποσυρθείς από την πολυκοσμία. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονη, όπως και η καχυποψία, οι ανασφάλειες… Μην αφήνεσαι σε φόβους και αντιμετώπισε με θάρρος ζητήματα που κρύβεις καλά μέσα σου.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που θα πρέπει να κλείσεις. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με σταθερή και λογική σκέψη αλλά και πρωτότυπες προτάσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για την πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν. Γενικότερα, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου, την αυταξία σου και αυτό βγαίνει έντονα και την προσωπική σου ζωή, καθώς εκφράζεις τις ανάγκες σου συγκροτημένα, κάτι που δεν μπορεί να μην γίνει κατανοητό από το ταίρι ή τους κοντινούς σου ανθρώπους.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στο επίκεντρο τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πραγματικότητα ότι είναι πιθανό να υπάρξουν νέα ξεκινήματα τόσο σε ερωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασιών. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό σε ωθούν στο να χάσεις το μέτρο στο λόγο και στις πράξεις, να επικεντρωθείς στο εγώ και το τι θέλεις από την σχέση ή την συνεργασία, χωρίς να σε απασχολεί τι ενδιαφέρει τους άλλους και όλο αυτό να εξελιχθεί σε μία σύγκρουση καθώς ο εκνευρισμός θα είναι δεδομένος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή γιατί η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές αντιπαραθέσεις και απομάκρυνση.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς πια με μεγαλύτερη ευκολία να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν τώρα λύνονται και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό, αλλά και να δείξεις την ανάλογη κατανόηση που χρειάζεται σε σύντροφο ή συνεργάτες. Νέες συζητήσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υποχωρητικότητα σου, γιατί στο τέλος δεν θα ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα αναδεικνύει με έντονο τρόπο το σημαντικό ζήτημα για εσένα του «εγώ και οι άλλοι» και σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή. Η αρχή αυτή όμως γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνουν τις εγωιστικές τάσεις, τον υποκειμενισμό και δεν θα σου είναι δύσκολο να πεις λόγια που μπορούν να πληγώσουν βαθιά σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως το ταίρι σου ή οι συνεργάτες σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μετριοπάθεια και η λογική σκέψη θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις συγκρούσεις που θα είναι καθοριστικές για την πορεία σου. Ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή οι εξελίξεις μπορεί να είναι αρνητικές.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 βγάζοντας με ορμή στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους, απωθημένα που μπορεί να σε ταλανίζουν και η θλίψη γίνεται έντονη. Καλό είναι να καταφέρεις αυτήν την περίοδο να δεις πια είναι τα ζητήματα αυτά του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε πληγώνουν πολύ. Σύντομα θα μπορέσεις να δράσεις κλείνοντας κεφάλαια, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς με δυναμισμό να ολοκληρώσεις κύκλους σε θέματα που μόνο επιβαρυντικά λειτουργούν για την ψυχολογία σου. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.