Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Τοξότη ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα μπορεί να βάλει φωτιά στις σχέσεις σου με το κοντινό σου περιβάλλον. Αντιπαραθέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους είναι πολύ πιθανές λόγω της εριστικής σου διάθεσης, κάτι που πρέπει να ελέγξεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η ανάγκη σου να στραφείς στις φιλικές σου παρέες είναι έντονη. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και μπαίνεις σε μία άκρως φορτική περίοδο, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν πιθανά να σε αγχώσουν. Η αποδοτικότητά σου όμως είναι τέτοια που εντυπωσιάζει τους πάντες.
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να οριστικοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και την καριέρα σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με αυτοπεποίθηση, λογική, υπευθυνότητα αλλά και πρωτότυπη σκέψη και αυτό θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι όμως να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τον χρόνο σου και να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και στο ταίρι σου για να μην υπάρχουν γκρίνιες και προστριβές.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Δεκεμβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σε σχέση με τις σπουδές, με νομικά θέματα που σε απασχολούν, με ότι αφορά τις πνευματικές σου αναζητήσεις, θέματα που πιθανά έχουν προκύψει με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό προκαλεί υπερβολές σε νεύρα και λόγια, έντονο κομπασμό και έπαρση, νευρικότητα και έλλειμμα αντικειμενικής θεώρησης των πραγμάτων, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε προστριβές με τους γύρω σου. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί ο υπερβολικός εγωισμός θα φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται πια η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και νομικής φύσεως, χωρίς να προκαλούνται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Είναι κατάλληλη περίοδος να εκφράσεις σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Συζητήσεις με τον σύντροφό σου δεν αποκλείονται. Σχέδια που μπορεί να είχες για ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο τώρα ευοδώνονται, αφού παραμερίζονται οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη αφού το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν εννοεί να συγκεντρωθεί στα τετριμμένα.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον σου, συγγενικό και φιλικό. Ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και νομικής φύσεως έρχονται στο επίκεντρο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει την υπερβολική σου διάθεση, σε ωθεί να πεις λόγια που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου, σε οδηγεί με υποκειμενική διάθεση και εγωκεντρισμό να διεκδικήσεις αυτά που καλύπτουν εσένα, χωρίς να δείχνεις κατανόηση για τα ζητούμενα των άλλων. Η προσωπική σου ζωή θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, καθώς οι υπερβολές και ο εγωισμός μπορεί να φέρει συγκρούσεις και απομάκρυνση από το ταίρι σου.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούσαν έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ξαφνικά έξοδα είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν. Μία έντονη εσωστρεφή διαδικασία σε ωθεί στο να ανιχνεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, τόσο συναισθηματικές, όσο και υλικές και αυτό μπορεί να βγάλει έντονο εκνευρισμό και απολυτότητα. Καλό είναι να μην δραστηριοποιηθείς ακόμα, αφού στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου αλλά και την επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια από τους γύρω σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ρέπεις μεταξύ της υπερβολής και της συντήρησης. Βρες την χρυσή τομή.  

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.