Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Ταύρου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου-1 Μαϊου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει έντονες κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού καθυστερήσεις ή αναποδιές μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού και να ξεσπάσεις όλη σου την οργή σε συνεργάτες, ανωτέρους ή το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 μπορείς να πάρεις μία ανάσα στην καθημερινότητα, αφού βρίσκεις την διάθεση να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους και να δείξεις περισσότερη κατανόηση στα δικά τους θέλω. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι έντονη η ανάγκη σου για να εκφραστείς μέσα από την δημιουργικότητα και ταλέντα που τυχόν έχεις. Διακοπές, διασκέδαση, ερωτικό παιχνίδι σε ανανεώνουν και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν σε όλα τα επίπεδα.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε σχέδια και φιλοδοξίες σου, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις σταθερά και μεθοδικά μέσα από ομαδική προσπάθεια τον όποιο στόχο έχεις θέσει. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από το ζώδιό σου με τα Φώτα σε «εφοδιάζουν» με άμεση αντίληψη, λογική και μεθοδική σκέψη, σιγουριά και αποφασιστικότητα για ότι θέλεις να κάνεις. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να στηρίξουν την όποια προσπάθειά σου, κάτι που λειτουργεί μόνο θετικά στην πορεία των πραγμάτων.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 ως 11 Μαϊου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 δονεί τις ρίζες σου και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και σε ακίνητη περιουσία αποτελούν σημείο καμπής για την ζωή σου αυτή τη στιγμή. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει το θερμόμετρο και μπορεί να χαθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, υποκειμενικές τάσεις, κυκλοθυμία και νευρικότητα, κάτι που θα σε ωθήσει στο να πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν, να ενοχλήσουν, να δημιουργήσουν συγκρουσιακή κατάσταση. Δες αυτή την συγκυρία σαν μία ευκαιρία ενδοσκόπησης, σκέψου τι θέλεις από τους οικείους και το ταίρι σου και προσπάθησε να περιορίσεις τον εαυτό σου, γιατί μπορεί χάνοντας το μέτρο να ανατραπούν σταθερές χρόνων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι υπερβολές μπορεί να φέρουν ψυχρότητα και απομάκρυνση από τον σύντροφό σου.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία και καθαρότητα σκέψεις, ανησυχίες, προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο. Δείχνεις πια και εσύ την ανάλογη κατανόηση που χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι και μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις που επλήγησαν το προηγούμενο διάστημα. Συζητήσεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας δρομολογούνται, καθώς καθυστερήσεις και παρερμηνείες δείχνουν να κάμπτονται. Συναισθηματικά, οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να πάρουν θετική τροπή, αρκεί να αποφύγεις τις πομπώδεις εκφράσεις και την τάση να επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και θέλω.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-20 Μαϊου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα αναστατώνει την οικογένεια και ότι αφορά στο περιβάλλον της και σηματοδοτεί μία κρίσιμη καμπή για εσένα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να δώσει υπερβολικές δώσεις εγωισμού, έντονο υποκειμενισμό αλλά και έλλειμμα μέτρου σε αυτά που εκφράζεις και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, κάτι που θα ενοχλήσει, το λιγότερο, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή και το ταίρι σου. Μην γίνεσαι εμπρηστικός με τις πράξεις και τα λόγια σου γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και θα υπάρξουν απομακρύνσεις από πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί οι διενέξεις πιθανά να φέρουν ψυχρότητα με άγνωστη κατάληξη.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 φέρνοντας καθυστερήσεις, εμπόδια και πιθανά αναβολές σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε ότι αφορά τις διακοπές και την διασκέδασή σου, καλό όμως είναι να μην εκρήγνυσαι και να αντιμετωπίσεις με ήρεμη σκέψη και με πολύ καλό σχεδιασμό ότι προκύψει. Οι προσωπικές εσωτερικές αναζητήσεις σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου είναι έντονες. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα δεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς ζητήματα σπουδών, δικαστικά και ταξίδια να ξεμπλοκάρουν. Μπορείς πια να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου σε ότι αφορά στο που θέλεις να κατευθυνθείς και να περάσεις ξένοιαστες μέρες με την παρέα ή το ταίρι σου. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.