Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Σκορπιού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα εντείνει την κατάσταση με πρόσωπα της οικογένειας και στην προσωπική σου ζωή. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να χάσεις τον έλεγχο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η ευαισθησία σου γίνεται εντονότερη και μπορείς να δείξεις κατανόηση και να στηρίξεις όποιον σε έχει ανάγκη. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 αφήνεις πίσω μία έντονη επαγγελματικά περίοδο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλικές παρέες, σε σχέδια και όνειρα που έχεις, σε κοινές δράσεις που συμμετέχεις. Η διάθεσή σου να προσφέρεις μέσα από συλλογική δουλειά είναι εμφανής.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας περιόδου σε σχέση με την προσωπική σου ζωή ή με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις που μπορεί να έχεις. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα δίνουν λογική και υπευθυνότητα στην επικοινωνία και στον τρόπο δράσης αλλά και εναλλακτική σκέψη σε ότι αφορά την πορεία της σχέσης σου. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις και να δώσεις ασφάλεια στο ταίρι σου αλλά θα κάνεις σαφές με τον τρόπο σου, ότι χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χώρο, κάτι που θα γίνει σεβαστό. Τα θεμέλια που βάζεις στην σχέση σου είναι τέτοια που είναι το πιθανότερο να αποδώσουν καρπούς.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 «δονεί» τον επαγγελματικό σου τομέα και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, καθώς δείχνεις έντονο υποκειμενισμό, εκνευρισμό, υπερβολές στον λόγο και στις πράξεις και αυτά είναι αρκετά για να μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου ή με πρόσωπα που σε βοηθούν στην καριέρα σου. Η έπαρση και οι πομπώδεις εκφράσεις, μαζί με λόγια που μπορεί να ενοχλήσουν θα έχουν επιπτώσεις σημαντικές στην εξέλιξη σου. Προσοχή χρειάζεται και στις σχέσεις σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα και απομάκρυνση από το ταίρι σου. Δείξε σύνεση και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και τώρα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πλάνα, να θέσεις σχέδια, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που επηρεάζουν την καριέρα σου χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Η μεθοδικότητα και η λογική σου σκέψη θα εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σου. Μπορείς να βάλεις σημαντικές βάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ανέλιξη, καθώς η δομημένη σκέψη και η σοβαρότητα που δείχνεις σε ότι προκύψει κερδίζουν και εμπνέεις στους γύρω σου εμπιστοσύνη.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα σου και την εικόνα που θέλεις να έχεις σε κοινωνικό επίπεδο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από το ζώδιό σου σε ωθεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, αλαζονεία, έντονο υποκειμενισμό και έλλειμμα κατανόησης προς τους γύρω σου, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύσει, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή γιατί καραδοκεί η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση. 
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Καθυστερήσεις, αναβολές και μπλοκαρίσματα σε σχέδια για διασκέδαση, ταξίδια αλλά και σε τυχόν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ πιθανά. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα κοντινά σου πρόσωπα και μπες στην διαδικασία να σκεφτείς τι επιθυμείς πραγματικά από αυτούς. Άλλωστε, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντας σου την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις και να δραστηριοποιηθείς σε πολλά επίπεδα, όπως σου αρέσει αυτήν την περίοδο. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο