Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκτονώνεις την νευρικότητά σου με άσκηση και όχι στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η διάθεσή σου ανεβαίνει, κάτι που ισορροπεί την έντονη νευρικότητα. Παρέες, διασκέδαση, πάρτι και φλερτ είναι αυτά που σε απασχολούν και δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις υπέροχα και να ερωτοτροπήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 δείχνεις πια να επιθυμείς να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και σε απασχολούν κυρίως ζητήματα οικονομικά και οι συναισθηματικές σου ανάγκες.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 εγείρει θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, δηλαδή με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με την απαραίτητη σοβαρότητα που χρειάζεται για να χειριστείς ανάλογες υποθέσεις. Εξελίξεις άκρως θετικές μπορείς να έχεις και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς πιθανά να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που να σε βοηθήσουν να ανελιχθείς στην καριέρα σου. Το ομαδικό σου πνεύμα, η γρήγορη και πρωτοποριακή σκέψη σου, η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση σου είναι πολύ πιθανό να ανταμειφτούν.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2-11 Αυγούστου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 11.08 αποτελεί κομβικό σημείο σε ότι αφορά εσένα, τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δημιουργούν έντονη νευρικότητα, έλλειμμα αντικειμενικότητας αλλά και διάθεση να χάσεις το μέτρο και να ειπωθούν από πλευρά σου λόγια που να έχουν καίριο αντίκτυπο στις σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, γιατί η αντιμετώπισή σου και ο εγωκεντρισμός μπορεί να φέρει απομάκρυνση και ψυχρότητα με το ταίρι σου. Άφησε κατά μέρος γκρίνια, επικριτικότητα και αυστηρότητα για να μην διαταραχθεί η σχέση σου.
 
Ο Ερμής στο ζώδιό σου στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να εκφραστείς άμεσα και δυναμικά, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που πιθανά να δημιουργούσαν εντάσεις με τους γύρω σου. Αποφασιστικός θα είσαι και στο επίπεδο των συνεργασιών, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα για νέες συνεργασίες που θεωρείς ότι είναι θετικές. Μπορείς πια επίσης με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, ανάγκες, επιθυμίες που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό σε σχέση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι ιδανική περίοδος να οριοθετηθείς απέναντι στους άλλους αλλά και να δείξεις την διάθεση να ακούσεις αυτά που θα σου πουν και να καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου να τους καλύψεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο(γεννημένοι 12 ως 22 Αυγούστου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να στρέψεις το βλέμμα σου σε ότι ικανοποιεί εσένα, να αφουγκραστείς τις συναισθηματικές και τις ψυχικές σου ανάγκες και να τις εκφράσεις πιθανά με υπερβολικό τρόπο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό, την έπαρση και τον κομπασμό και μπορεί να προκαλέσει αμετροέπεια, οδηγώντας σε στο να πεις πράγματα που θα προκαλέσουν διενέξεις και θα ενοχλήσουν το ταίρι, τους συνεργάτες και πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, γιατί οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε αποξένωση από τον σύντροφό σου.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες εργασίας που εκκρεμούν πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο, κάτι που θα σε κάνει έντονα νευρικό, επικριτικό, αγχώδη. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για να μην λύσεις εξολοκλήρου κάποια θέματα. Καλό είναι να δείξεις υπομονή, γιατί στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και αργά και σταθερά θα δεις να ξεκολλάνε ζητήματα εργασιακά και καθημερινού προγραμματισμού. Η τελειομανία σου μπορεί να κουράσει, γι’ αυτό εκτόνωσε την ενέργειά σου φροντίζοντας το σώμα σου, κάνοντας γυμναστική ή ότι πραγματικά σε ευχαριστεί. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.