Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Κριού ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 ως 31 Μαρτίου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνει έντονη την επιρροή του στις αρχές του μήνα και μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει, εκτοξεύοντας την ένταση, την νευρικότητα, τις σπασμωδικές και εριστικές αντιδράσεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η κοινωνική και ερωτική σου ζωή απογειώνεται, αφού έχεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις και αυτό αποδίδει τα μέγιστα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και προσανατολίζεσαι πια στην καθημερινότητα και την εργασία, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται. Άγχος, επικριτικότητα και τελειομανία αυξάνουν τον εκνευρισμό και πιθανά να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν ή θέματα εργασιακά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα μπορεί να επιφυλάσσουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας αλλά και οικονομικών απολαβών, καθώς είναι πιθανό να αναγνωριστεί η προσπάθεια που καταβάλεις και να υπάρξει ανάλογη ηθική και υλική ανταμοιβή. Η αντίληψη, η ρεαλιστική σκέψη, η ευκολία για ομαδική δράση και η λογική σου κάνουν ένα εξαιρετικό μείγμα που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την επαγγελματική σου πορεία, γι΄αυτό μην χάσεις την ευκαιρία, αφού μπορείς να γοητεύσεις και να κερδίσεις αυτά που σου αναλογούν. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 ως 10 Απριλίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 επηρεάζει άμεσα τον τομέα της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης και της ερωτικής σου ζωής. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές, έντονο εγωκεντρισμό και υποκειμενικότητα, νευρικότητα και αμετροέπεια ενοχλώντας και δυσαρεστώντας έτσι το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλό θα ήταν να περιορίσεις τις έντονα εγωιστικές συμπεριφορές, να μην μπεις σε διαδικασία να «πυροβολείς» λεκτικά πληγώνοντας του άλλους για να μπορέσεις να αποφύγεις πυροδοτήσεις που θα βλάψουν την προσωπική σου ζωή. Άφησε τον αρνητισμό στην άκρη και δώσε την ευκαιρία στο πάθος να κυριαρχήσει. Διαφορετικά οι εξελίξεις μπορεί να είναι μοιραίες και αυτό το νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή να είναι δυσάρεστο.  
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και τώρα έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που είχες τον τελευταίο καιρό στο ταίρι σου, καθώς η επικοινωνία δεν έχει πλέον εμπόδια και μπορείς να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μικρά καβγαδάκια. Πρόσεχε μόνο μην επικεντρώνεσαι σε αυτό που εσένα ενδιαφέρουν και αδιαφορείς για ότι αφορά το σύντροφό σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσεις με την στάση σου αυτή. Συζητήσεις σε ότι αφορά δημιουργικές σου δράσεις και ενδιαφέροντα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά και να προωθήσεις κάθε σου δραστηριότητα με εύκολο τρόπο.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 ως 20 Απριλίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα «αγγίζει» ένα κύριο κομμάτι, την ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία δυσκολεύουν μόνο την κατάσταση, καθώς ο εγωκεντρισμός γίνεται εντονότερος, οι παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν για μηδαμινούς λόγους, ο υπέρμετρος αυθορμητισμός αλλά και η νευρικότητα που σε κυριεύει πιθανά να σε ωθήσουν στο να πεις λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Η αρνητική σου διάθεση θα κοστίσει στην σχέση σου, αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο στον λόγο και σε συμπεριφορές, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφραστείς, δείξε ενδιαφέρον και κατανόηση για τα θέλω του συντρόφου σου για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, καλό είναι να μην απομακρύνεις κανέναν με την στάση σου.
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και φέρνει στον προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικά που εκκρεμούν αλλά και έντονη διεργασία σε ότι αφορά την καριέρα και το κατά πόσο σε ικανοποιεί αυτό που κάνεις. Καλό είναι να αποφύγεις διενέξεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία στον επαγγελματικό χώρο, γιατί το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και σκέψου καλά τα δεδομένα που υπάρχουν. Άλλωστε στα τέλη του μήνα, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη άνεση, καθώς εμπόδια και καθυστερήσεις εκλείπουν και οι σχεδιασμοί του προηγούμενου διαστήματος μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.