Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα πιθανά να σε γεμίσει με έντονο εκνευρισμό, να γίνεις εριστικός και απότομος στην συμπεριφορά σου και αυτό να έχει επιπτώσεις σε οικονομικές συνεργασίες και συζητήσεις αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και στον προσωπικό σου χώρο. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις έξοδα για να δημιουργήσεις την κατάλληλη διακόσμηση σπίτι σου. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και είναι περίοδος έντονης κοινωνικότητας για εσένα, μικρά ταξιδάκια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις διακοπές.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 λειτουργεί θετικότατα για εσένα, καθώς ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και εμπορικών συμφωνιών που πιθανά να έχεις δείχνουν να δρομολογούνται. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν τον δυναμισμό, την υπευθυνότητα και την διάθεση να δράσεις ομαδικά για να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και συνεργασίες, με μόνο σκοπό μία θετικότερη πορεία ζωής. Συναισθηματικά, αισιοδοξία και σοβαρότητα λειτουργούν εναρμονισμένα και αυτό έχεις θετικότατες επιδράσεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, που θα έχει σταθερό χαρακτήρα και θα σου δημιουργήσει την διάθεση να θέσεις από κοινού νέους στόχους με το πρόσωπο αυτό.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)
Καθοριστικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις υλικές και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 δονεί τα οικονομικά σου αλλά και την αυταξία σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δεν θα λειτουργήσουν βοηθητικά για συζητήσεις που θέλεις να κάνεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου και θα είναι προτιμότερο να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη γιατί ο έντονος υποκειμενισμός, η νευρικότητα και η τάση για υπερβολές θα σε οδηγήσουν σε λάθος βήματα. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί η κτητικότητα και ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εκφραστείς χωρίς μέτρο και αυτό να σε φέρει σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την σχέση σου.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και δείχνεις να βρίσκεις με μεγαλύτερη ευκολία λύσεις για οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος και με αργά και σταθερά βήματα να επιτύχεις. Σε ότι αφορά την ψυχολογία σου, μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχουν ζητήματα παρεξηγήσεων και παρερμηνειών. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η αδιαλλαξία γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσει, γι’ αυτό παραμέρισέ την.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα μπορεί να φέρει σημαντικές εκκινήσεις σε ότι αφορά τις υλικές σου ανάγκες, αλλά και τις συναισθηματικές. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει την νευρικότητα, τον εγωκεντρισμό και την διάθεση για να υπερβάλεις στον λόγο, εκφράζοντας έντονη απολυτότητα και υποκειμενισμό. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις προς το παρόν σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί δεν αποκλείεται η εξέλιξη να είναι τελικά δυσάρεστη. Συναισθηματικά, δείξε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σου, γιατί με το να προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες θα δημιουργήσεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα είναι θετικές.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα ανταγωνισμού σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς. Έντονη είναι η σκέψη σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου και στο κατά πόσο σε καλύπτουν το ταίρι ή οι συνεργασίες που έχεις. Καλό είναι να μην εκφραστείς άμεσα, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς τότε να κάνεις συζητήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και να εκφράσεις επιθυμίες και θέλω, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ζητήματα που μέχρι πρόσφατα κολλούσαν σε εμπόδια δείχνουν να ξεκολλούν. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.