Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)

 

 

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αλλά θα ανεβάσουν επίσης την ένταση κατακόρυφα, καθώς ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 στρέφεσαι στο να διαμορφώσεις την εικόνα σου ευρύτερα και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που παρευρίσκεσαι έχουν σχέση με την καριέρα και πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και η αισιοδοξία ανεβαίνει κατακόρυφα. Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια στην ύπαιθρο ή και στο εξωτερικό μπαίνουν στο πρόγραμμά σου.  Απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με παρέες συζητώντας για διάφορα φιλοσοφικά ζητήματα και να ταξιδεύεις πνευματικά.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα εμπορικών συμφωνιών, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν. Η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από το ζώδιό σου και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, νέες αντιλήψεις και ιδέες για να προωθήσεις ζητήματα σημαντικά για εσένα. Συναισθηματικά, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα δώσουν σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις και κατακτάς σχέσεις με γερά θεμέλια αλλά και περιθώρια δράσης χωρίς περιορισμούς.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν σε σχέση με τρίτους και καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή στον συγκεκριμένο τομέα. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό, τον υποκειμενισμό, την έπαρση και την καχυποψία και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι ανασφάλειες προκαλούν ζήλια, η ζήλια κόντρες και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς με το ταίρι σου και να υπάρξει το λιγότερο ψυχρότητα. Η απολυτότητα και η καχυποψία μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά στο να επικοινωνήσεις τις θέσεις σου και τις απόψεις σου σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά που σε απασχολούν με μεγαλύτερη ευκολία. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει σε εξαιρετικές λύσεις, καλό είναι να την εμπιστευτείς. Είναι ακόμα εξαιρετική περίοδος για να εκφράσεις συναισθήματα, ανασφάλειες και απωθημένα στο ταίρι σου, βγάζοντας από μέσα σου ότι σε απασχολούσε έντονα τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα είναι ευεργετικό για την σχέση σου και παράλληλα θα αποφύγεις συγκρούσεις λόγω έντασης και καταπιεσμένων συναισθημάτων.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:

 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
 

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει την εσωτερική ένταση, τις ανασφάλειες και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις υπερβολικός στις αντιδράσεις σου, να δείξεις έντονη καχυποψία, να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν, να επικεντρωθείς σε ότι αφορά εσένα, αδιαφορώντας για τους γύρω σου. Καλό είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις. Προσοχή ιδιαίτερα στην σχέση σου, καθώς οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε ψύχρα και σε αποστασιοποίηση.

 

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 13.08 και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τον τρόπο δράσης σου σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Αναθεωρείς ή επανακαθορίζεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με την προσωπικότητά σου. Επαγγελματικά ανοίγματα και προσωπικές σχέσεις μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να σκεφτείς και να διαμορφώσεις τις αποφάσεις ανάλογα με τις εξελίξεις. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και αργά αλλά σταθερά μπορείς να δρομολογήσεις νέα σχέδια ή αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.