Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο των Ιχθύων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)

 

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους από καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 εντείνεται η ζήλια και το συναίσθημα κτητικότητας που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου, δημιουργώντας κρίσεις και εντάσεις χωρίς πιθανά πραγματικούς λόγους. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται εξαιρετικά, αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι να βάλεις ζητήματα ώστε να είσαι και εσύ ικανοποιημένος και όχι μόνο οι άλλοι.
 
Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 26.08 σε ωθεί να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν ρεαλιστική σκέψη, αποφασιστικότητα αλλά και πρωτότυπες ιδέες και απόψεις, δημιουργώντας ένα ευνοϊκότατο κλίμα για τις συνεργασίες σου. Στην προσωπική σου ζωή δείχνεις να θέλεις την σχέση σου σε γερές βάσεις αλλά χωρίς απόλυτους περιορισμούς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή μοναδική νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή από εδώ και στο εξής.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!

 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 καθιστά πρωταγωνιστικό το ζήτημα της εργασίας και του καθημερινού προγραμματισμού και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν νέα ξεκινήματα σε αυτό το πεδίο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό όμως εντείνουν το έλλειμμα αντικειμενικότητας, την νευρικότητα και το άγχος, την επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου δημιουργώντας εντάσεις και δυσαρέσκειες που θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή γιατί δεν θα είναι δύσκολο η υπερβολική συμπεριφορά σου να δημιουργήσει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με το ταίρι σου. 
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ζητήματα εργασιακά που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό βρίσκουν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς λύσεις, παρακάμπτοντας καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές. Νέα σχέδια σε ότι αφορά την εργασία δείχνουν να έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη διάθεση να γίνεις επικριτικός, λόγω της μανίας για την τελειότητα που σε διακρίνει. Θυμήσου όμως ότι αυτό μπορεί να κουράζει τους γύρω σου, γι’ αυτό προσπάθησε να το ελέγξεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητά σου που θα είναι σημείο καμπής για την ζωή σου σε αυτόν τον τομέα από εδώ και στο εξής. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει το άγχος, την επικριτικότητα, την γκρίνια, τον εγωισμό και την αμετροέπεια. Γίνεται άμεσα αντιληπτό λοιπόν ότι θα πρέπει να ισορροπήσεις με κάποιο τρόπο την διάθεσή σου και να μην ξεφύγεις δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο ή συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην σχέση σου γιατί η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να φέρει ψύχρα και δυσάρεστες εξελίξεις. 
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να μην βοηθούν στο να προωθήσεις τα σχέδιά σου και αυτό να ανεβάζει τον εκνευρισμό. Εντάσεις με φιλικά σου πρόσωπα δεν αποκλείονται. Καλό είναι να σκεφτείς τι θέλεις από φίλους αυτή την περίοδο και να μην περάσεις σε πράξεις. Με τον Άρη στις 27.08 να επιστρέφει σε ορθή πορεία θα δεις ότι μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις στόχους και όνειρα αλλά και να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα σε σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.