Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο των Διδύμων ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)
 

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα αναστατώνει με απρόβλεπτα γεγονότα τις διακοπές, την διασκέδαση, τα ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καταστάσεις του παρελθόντος ή απωθημένα καλά κρυμμένα βγαίνουν με ορμή στο φως και μπορεί να εκτονωθείς στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 λάμπεις και με τον τρόπο που εκφράζεσαι τραβάς όλα τα βλέμματα. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι νέες κατακτήσεις προβλέπονται πολλές. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, στρέφεσαι στην οικογένεια, καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και την ασφάλεια που σου προσφέρουν τα οικεία σου πρόσωπα. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία είναι εμφανέστατα και έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα μπορεί να σε καταλάβει.

 

 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις ένα κύκλο ζητημάτων που αφορούν στον επαγγελματικό χώρο και στην οικογένεια. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα βοηθούν στο να δεις με άκρατη λογική και έντονη διορατικότητα τα βήματα που πρέπει να κάνεις, απαλλαγμένος από συναισθηματική υπερχείλιση και ανασφάλειες. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι οι αντιδράσεις του συντρόφου και η πορεία της προσωπικής σου ζωής, καθώς πιθανά να είσαι τόσο αφοσιωμένος στο να λύσεις άλλα ζητήματα και να μην είναι εύκολο να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Για να αποφύγεις εντάσεις και παράπονα προσπάθησε να ισορροπήσεις την δράση σου και να εκτονώσεις με διαφορετικό τρόπο τυχόν νευρικότητα.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1-11 Ιουνίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρει ζητήματα επικοινωνίας στο προσκήνιο, που κυρίως αφορούν το στενό σου περιβάλλον και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις καθοριστικές που μπορεί να προκαλέσουν μία νέα αρχή που θα είναι καθοριστική. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δεν βοηθά στο να είσαι αντικειμενικός, μπορεί να εκφράζεσαι απότομα και νευρικά, μπορείς να γίνεις υπερβολικά επικριτικός και να πεις λόγια που θα πληγώσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Καλό θα είναι να μην αφεθείς σε εγωισμό και υπερβολές, γιατί μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή ιδιαίτερη στην προσωπική σου ζωή γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να φέρει απομάκρυνση από το ταίρι σου.
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία, αργά και σταθερά, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να εκφράσεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου με ευκολία και χωρίς να προκύψουν παρεξηγήσεις. Σημαντικές εξελίξεις μπορείς να έχεις και σε επίπεδο συμφωνιών, καθώς βλέπεις πια να τρέχουν οι εξελίξεις και να προχωρούν συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις που πιθανά έχεις. Προγραμμάτισε μικρά κοντινά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από εντάσεις. Είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθείς ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12-21 Ιουνίου)
 
Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα τονίζει θέματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και την επικοινωνία που έχεις μαζί τους. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό δεν βοηθά στην συνεννόηση, ανεβάζει την νευρικότητα και μπορεί να έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου, κάτω από άκρατο υποκειμενισμό και αμετροέπεια στον λόγο. Καλό είναι λοιπόν να μην εκτονώσεις τον έντονο ψυχισμό σου στο στενό σου περιβάλλον, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Προσοχή επίσης σε συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων που καλό είναι να αποφευχθούν, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν είναι συμφέρουσες για εσένα.
 
Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 αναστατώνοντας τον ψυχικό σου κόσμο και έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες, απωθημένα και φοβίες που κρύβεις μέσα σου. Νευρικότητα, άγχος και καχυποψία σε διακατέχουν και καλό είναι να προσπαθήσεις να τα περιορίσεις για να μην επηρεάσουν τις επαφές σου, ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή. Έξοδα και ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν επανεμφανίζονται και πιθανά να χρειαστείς να βρεις λύσεις. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία, κάτι που σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις που πιθανά να σε ενδιαφέρουν. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να εκτοξευτεί, αρκεί να μετουσιώσεις την ένταση σε πάθος. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.