Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2018 για το ζώδιο της Παρθένου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23-31 Αυγούστου)  
 
Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα εντείνει την καθημερινότητα και μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά σχέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα πιθανά να ανεβάσουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 επικεντρώνεσαι στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ρομαντικές βραδιές με το ταίρι σου ή ήσυχες εξόδους με λίγους και καλούς εκτιμώνται ιδιαίτερα. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.08 και για τον επόμενο μήνα καθίστασαι ο πρωταγωνιστής, αφού βγαίνεις από μία περίοδο έντονης ενδοσκόπησης και επιδιώκεις να είσαι στο προσκήνιο. Κοινωνικότητα, έρωτας αλλά και επαγγελματικές δραστηριότητες μπορούν να έχουν θετική έκβαση.
 
Η Πανσέληνος στον άξονά σου με του Ιχθύς στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε σχέση με τις συνεργασίες σου ή την προσωπική σου ζωή. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν την δυνατότητα να φερθείς με λογική και υπευθυνότητα αλλά παράλληλα να έχεις και την απαιτούμενη εφευρετικότητα σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι δυναμισμός, αυτοπεποίθηση και έντονη τάση ανεξαρτησίας λειτουργούν μοναδικά, αυτό όμως δεν λειτουργεί εις βάρος της σχέσης σου. Αντιθέτως, μπορείς πια να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούσαν και να κάνεις μία ουσιαστική νέα αρχή με το ταίρι σου, κάτω από σταθερές βάσεις και οριοθετώντας τον προσωπικό σου χώρο.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)
 
Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 αγγίζει θέματα που δεν έχουν κλείσει, ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά δεν έχεις ξεπεράσει, πληγές που πιθανά να θέλεις να αφήσεις πίσω σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και έντονο εκνευρισμό, αυτό πιθανά να εκδηλωθεί με λάθος τρόπο και εκτονωθείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας και ο έντονος εγωισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις σημαντικές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αποξένωση και απομάκρυνση από το ταίρι σου. 
 
Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και θέλεις να κλείσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη συναισθηματικότητα που δεν σου επιτρέπει να κρίνεις με αντικειμενικότητα πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να αφεθείς στο ένστικτό και την διαίσθησή σου για να μπορέσεις να βρεις τον σωστό δρόμο. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να επιστρέψουν και να θέλουν μία νέα ευκαιρία, σκέψου καλά τους λόγους που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς και αποφάσισε τι πορεία θα επιλέξεις.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο  δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)
 

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα ανακινεί μνήμες του παρελθόντος που δεν έχεις αντιμετωπίσει και σε πληγώνουν ακόμα και ζητήματα που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους καλώντας σε να τα οριστικοποιήσεις. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει τον συναισθηματισμό, την υποκειμενικότητα, τις εγωκεντρικές τάσεις και την νευρικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα σκηνικό που οι εντάσεις δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν, κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Καλό είναι επίσης να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την σχέση σου, γιατί τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μπορεί να είναι τέτοια που θα ψυχρανθείς με το ταίρι σου. Προτίμησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και προκαλεί εντάσεις στην ερωτική σου ζωή αλλά και καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια και δράσεις που μπορεί να έχεις, σε διακοπές και διασκέδαση που έχεις προγραμματίσει. Η νευρικότητα μπορεί να διοχετευτεί με απότομο τρόπο στο ταίρι σου και να προκληθούν προβλήματα στην σχέση σου. Έντονη είναι και η εσωτερική διεργασία σε ότι τις επιθυμίες σου και κατά πόσο τις καλύπτει ο σύντροφό σου. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, γιατί η συγκρουσιακή διάθεση καραδοκεί. Άλλωστε, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα δεις αργά αλλά σταθερά τα πράγματα να αποκαθίστανται. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.