Share This!

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ο Αύγουστος, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης «έκλειψη» τρομάζουμε… Ο Αύγουστος όμως έχει άλλα σχέδια! Φέρνει μαζί του δύο εκλείψεις, μία έκλειψη Σελήνης στις 7 στον Υδροχόο και μία έκλειψη Ηλίου στις 21 στον Λέοντα, οι οποίες θα μας δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για να βάλουμε τις σχέσεις μας σε νέες βάσεις, αλλά και εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουμε!!! Ο Ερμής όλο τον μήνα στην Παρθένο θα κάνει πιο αναλυτική την σκέψη μας, αν και η ανάδρομη πορεία του από τις 13 και μετά, θα μας μπερδέψει για λίγο, με κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις… Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με της ηλεκτρονικές μας συσκευές και με το αυτοκίνητο και να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους! Κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, θα μπορούμε να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις που επιθυμούμε να έχουν διάρκεια και να κρατήσουμε σχέσεις που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, χωρίς να μας εκμεταλλεύονται!!! Πολλά σημαντικά καρμικά γεγονότα θα συμβούν και καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να αντιληφθούμε αμέσως τα σημάδια που μας στέλνει το σύμπαν, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Αυγούστου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Αν και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ξεκινάει με τις προσωπικές σχέσεις να σας απασχολούν και να σας προβληματίζουν, ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς. Μια σημαντική συνεργασία, θα σας δώσει την δυνατότητα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο. Η πρώτη Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στον Υδροχόο, φέρνει ανθρώπους στην ζωή σας που σας συναρπάζουν! Οι φίλοι και ο κοινωνικός σας κύκλος παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτές τις μέρες! Νέες συνεργασίες σας δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και σας προσφέρουν νέες εμπειρίες! Στις 13 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, με αποτέλεσμα οι παρεξηγήσεις και οι αναβολές στον χώρο της καθημερινής εργασίας να μην λείπουν. Αν νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί τα σημάδια να είναι παραπλανητικά!!! Αν είστε μόνοι, κυρίως γύρω από την δεύτερη έκλειψη στις 21 του μήνα, στον Λέοντα,  η συναισθηματική σας ζωή απογειώνεται και ένας νέος, καρμικός έρωτας σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα συναισθηματικά σας! Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να λάβετε ευχάριστα νέα που αφορούν σε μια εγκυμοσύνη!!! Γενικά όλο τον μήνα θα υπάρχουν εξελίξεις στην ζωή σας που αφορούν στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε αυτές είναι συνεργασίες, είτε είναι συναισθηματικές! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σχεδόν όλο τον μήνα, φέρνει τα οικογενειακά πρόσωπα δίπλα σας και γίνεστε αποδέκτες της φροντίδας και της στήριξής τους!!! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας απέναντί τους προς το τέλος του μήνα… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
 
Οι υπερβολικές καθημερινές υποχρεώσεις τις πρώτες μέρες του μήνα, σας κουράζουν και σας κρατούν μακριά από νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, προκειμένου να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, κάτι το οποίο θα έχει επιπτώσεις και στην υγεία σας, αν δεν το διαχειριστείτε σωστά… Η πρώτη έκλειψη στις 7 στον Υδροχόο, κάνει ακόμη πιο έντονη την επιθυμία σας να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, κάνει πιο συναισθηματικό τον τρόπο που επικοινωνείτε και συχνά θα ταυτίζεστε με αυτά που νιώθετε, περισσότερο από όσο θα έπρεπε! Από την άλλη ο Άρης στον Λέοντα όλο τον μήνα, θα φέρνει καταστάσεις μέσα στον σπίτι που κάποιες στιγμές θα σας κουράζουν. Ίσως αλλάξετε τόπο κατοικίας ή αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τα οικογενειακά άτομα! Ο Ερμής από τις 13 και μετά σε ανάδρομη πορεία, φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικά θέματα και δημιουργικά σχέδια, που είχαν μείνει στην άκρη. Αν είχατε στο μυαλό σας την απόκτηση ενός απογόνου, τώρα το επιθυμείτε έντονα!!! Όπως και να ‘χει καλό είναι να προσέχετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, για να μην παρεξηγηθείτε, γιατί η δεύτερη έκλειψη στις 21 θα σας δώσει την δυνατότητα να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένειά σας! Εκμεταλλευτείτε στο τέλος του μήνα, σημαντικές οικονομικές συμφωνίες!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Οικονομικές συμφωνίες σας απασχολούν στην αρχή του μήνα. Προσπαθήστε να μην μπλέξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά! Η Έκλειψη στις 7 στον Υδροχόο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς!!! Αν είστε μόνοι σας, συναντάτε τον έρωτα της ζωής σας και μαζί ταξιδεύετε σε μέρη μακρινά! Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να σας προσφέρουν την ελευθερία να ζήσετε το όνειρό σας και να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται!!! Νέα ξεκινήματα και επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού, ευνοούνται ιδιαίτερα! Οι σχέσεις σας με νεαρά άτομα και με τα παιδιά σας δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες από αυτή την έκλειψη. Όμορφες στιγμές σας περιμένουν, ξενοιασιάς και χαλάρωσης. Ίσως τώρα να αποφασίσετε να ταξιδέψετε και να αποδράσετε, αν και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας γυρίζουν για λίγο πίσω… Στα μέσα του μήνα, δεν θα λείψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας!!! Ο Άρης όλο τον μήνα στον Λέοντα, γεμίζει την καθημερινότητά σας με ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ενώ η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε και οικονομικά από αυτές τις επαφές!!! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, κυβερνήτη σας, από τις 13 του μήνα καθυστερεί εξελίξεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με τα άτομα της οικογένειας… Στην δεύτερη έκλειψη στις 21 στον Λέοντα, μπορεί να τολμήσετε σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο. Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν… Αν υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο σκέψης, μπορείτε να δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε και τις συνεργασίες σας να δυναμώνουν, κυρίως προς το τέλος του μήνα. Αποφύγετε επενδύσεις για τις οποίες δεν είστε απόλυτα σίγουροι…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Αν και ο μήνας ξεκινάει με οικογένεια και συνεργάτες να σας απασχολούν ιδιαίτερα, θα σας ανταμείψει στην πορεία του! Τα οικονομικά που σχετίζονται και με τρίτους, ευνοούνται με την πρώτη έκλειψη του μήνα στις 7 και σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να επωφεληθείτε μέσα από οικονομικές συμφωνίες που έρχονται μέσα και από οικογενειακά άτομα!!! Διαχειριστείτε κάθε πηγή εσόδων με εγκράτεια και σύνεση για να μην βγείτε χαμένοι στο κλείσιμο του μήνα… Ο Άρης από τον Λέοντα όλο τον μήνα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσουν να γοητέψετε τους γύρω σας, να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και να δείτε και τα έσοδά σας να αυξάνονται! 11 με 13 του μήνα, μια νέα συναισθηματική αρχή σας κάνει πολύ συναισθηματικούς… Από τις 13 και μετά ελέγξτε κάθε ηλεκτρονική συσκευή, αλλά και το αυτοκίνητο, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να βγάλει προβλήματα. Γενικά, θα είναι μια περίοδος που και η επικοινωνία θα έχει μπλοκαρίσματα και μπερδέματα! Η Έκλειψη στις 21 τονίζει πάλι το κομμάτι των οικονομικών, αλλά αυτή την φορά σας αφορά άμεσα! Μέσα από ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις ή αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται, αλλά μην θεωρήσετε οτιδήποτε δεδομένο και αποφύγετε περιττά έξοδα… Προς το τέλος του μήνα, αλλαγές στην κοινωνική σας εικόνα και κατάσταση, απασχολούν τους γύρω σας και το βλέμμα τους στρέφεται πάνω σας!!! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Τις πρώτες μέρες του μήνα καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας και να αποτοξινωθείτε σωματικά και διανοητικά! Τολμήστε κοντινές εκδρομές που θα σας βοηθήσουν για λίγο να χαλαρώσετε! Στις 7 του μήνα που πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη, οι προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας!!! Μια νέα συνεργασία βγάζει τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά και ο σύντροφος σας, σας κάνει χαρούμενους μέσα από κάτι ευχάριστο που συμβαίνει στην ζωή του!!! 11 με 13 του μήνα κρατάτε τα συναισθήματά σας για εσάς και ίσως δημιουργήσετε μυστικά που για την ώρα δεν θα θέλετε να μοιραστείτε με κάποιον. Μια ρομαντική σχέση ή ένας κρυφός έρωτας σας ταξιδεύει… Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 13 και μετά, τονίζει οικονομικά θέματα που χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό!!! Ο Άρης όλο τον μήνα στο ζώδιό σας, σας γεμίζει ζωτικότητα, ενέργεια και διάθεση να δημιουργήσετε και να κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε!!! Αυτή η διάθεση θα ενισχυθεί κατά πολύ και από την έκλειψη στις 21, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας βάζει στην διαδικασία να τολμήσετε αλλαγές, που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα!!! Αν είναι στο πρόγραμμά σας να κάνετε διακοπές αυτές τις μέρες, θα τις ευχαριστηθείτε, αρκεί να είστε προσεκτικοί με λεπτομέρειες, λόγω του ανάδρομου Ερμή… Νομικά θέματα, φαίνεται να έχουν θετική έκβαση!!! Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας κάνουν επαναστατικούς και διεκδικείτε αυτό που θεωρείτε ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα, κυρίως ψυχολογικά!!!
 
 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθετε ότι με ελάχιστη προσπάθεια, μπορείτε τις πρώτες μέρες του μήνα, να ελκύσετε καταστάσεις που θα σας φέρουν τύχη και θα βοηθήσουν τα οικονομικά σας να ανακάμψουν! Στις 7 του μήνα, με την πρώτη έκλειψη, πληροφορίες που αφορούν στην καθημερινή σας εργασία, φτάνουν στα αυτιά σας και έτσι λύνονται πολλές απορίες που είχατε εδώ και καιρό. Σημαντικές αποκαλύψεις βοηθούν το έργο σας, ανταμείβεστε οικονομικά και εκτιμώνται οι ικανότητές σας από τους γύρω σας!!! Αν είχατε ενοχλήσεις στην υγεία σας, η λύση έρχεται ξαφνικά μπροστά σας!!! Παρ’όλες βέβαια τις θετικές επιρροές, ο Άρης όλο τον μήνα στον Λέοντα δεν θα σας αφήνει σε ησυχία και η εσωτερική ένταση, αλλά και το παρασκήνιο θα σας δημιουργούν συχνά τάσεις σύντομης απομόνωσης… Με την Αφροδίτη στο Καρκίνο, καλό θα ήταν να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με φίλους, για τους οποίους είστε σίγουροι, για να νιώσετε καλύτερα. Μην μοιραστείτε όμως πολύ προσωπικά θέματα, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε… Ο κυβερνήτης σας από τις 13 του μήνα, θα γυρίσει ανάδρομος, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει ακόμη πιο έντονη την εσωτερική σύγχυση που δημιουργεί ο Άρης… φροντίστε να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην ρισκάρετε χωρίς λόγο….  Στην έκλειψη στις 21 του μήνα, βασιζόμενοι σε όλα τα γεγονότα και τις αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών, αποφασίζετε να αλλάξετε τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, προκειμένου να φτιάξει η ψυχολογία σας!!! Μια ξαφνική οικονομική συμφωνία μπορεί να βοηθήσει κατά πολύ σε αυτό!!! Αν προς το τέλος του μήνα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά πρόσωπα, δείξτε κατανόηση και στηρίξτε τα όσο σας επιτρέπουν οι συνθήκες και οι δυνάμεις σας…
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Η αρχή του μήνα, στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια. Αντιμετωπίστε κάθε κατάσταση που θα προκύψει, με θετική σκέψη και διάθεση και αποβάλλετε εσωτερικούς φόβους… Η έκλειψη στις 7 στον Υδροχόο, είναι ευνοϊκή σε ότι έχει να κάνει με παιδιά, δημιουργικά σχέδια, έρωτα και τύχη!!! Αν είστε μόνοι, θα ερωτευτείτε και η διάθεσή σας θα απογειωθεί στα ύψη. Θα είναι μια σχέση που θα βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό και θα σας βοηθήσει να βλέπετε τα πάντα πιο θετικά! Σε περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να πληροφορηθείτε ότι θα γίνετε γονείς!!! Τα παιδιά, θα είναι η πηγή της χαράς σας αυτές τις μέρες!!! Ένα δημιουργικό σχέδιο που αφορά σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, θα μπορέσει αυτόν τον καιρό να συζητηθεί, ώστε να αποκτήσει στο μέλλον σάρκα και οστά! Σημαντικοί φίλοι έρχονται στην ζωή σας και σας στηρίζουν! Το διάστημα 11 με 13 σιγουρευτείτε ότι αντιλαμβάνεστε σωστά τα θέματα καθημερινής εργασίας. Μην τα εξιδανικεύετε ή μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο. Ο Άρης όλο τον μήνα θα σας δίνει την ενέργεια να κυνηγήσετε τα όνειρά σας! Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής από την Παρθένο, θα γυρίσει ανάδρομος και αυτό θα σας οδηγήσει σε εσωτερική σύγχυση και μπέρδεμα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε. Στην δεύτερη έκλειψη στις 21, μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες και σημαντικές αλλαγές μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Νέοι φίλοι που μπορεί να μπουν στην ζωή σας, σιγουρευτείτε ότι έχουν «αθώα» κίνητρα, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Μην ταυτίζεστε με σκέψεις, που το μόνο που έχουν σκοπό, είναι να σας μπλοκάρουν και να σας κόψουν τα φτερά… Απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω, στις αρχές του μήνα!!! Η έκλειψη στις 7 του μήνα, φέρνει γεγονότα μέσα στη οικογένεια, που σχετίζονται και με την καριέρα… η συμμετοχή του Δία σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση με θετική σκέψη και να δείτε πώς θα επωφεληθείτε!!! 11 με 13 σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις στις συναισθηματικές σας σχέσεις, που ανεβάζουν την διάθεσή σας και αν είστε μόνοι, παρασύρεστε οικειοθελώς από έναν έρωτα άκρως ρομαντικό και διαφορετικό!!! Ο Άρης στον Λέοντα θα αυξήσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και συχνά θα δέχεστε προκλήσεις από τους γύρω σας, στους οποίους θα πρέπει να αποδεικνύετε συνεχώς τι αξίζετε! Ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα, σας δίνουν την δυνατότητα να λάμψετε κοινωνικά και επαγγελματικά! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 13, σας βάζει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να εξετάσετε προσεκτικά τις φιλικές σας σχέσεις. Αν προϋπήρχαν προβλήματα, ίσως ήρθε η ώρα να τα λύσετε… συζητήστε ήρεμα, για να μην παρεξηγηθείτε! Στην δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 21 μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, σας δίνει την δυνατότητα να απογειώσετε την καριέρα σας, αρκεί να το διαχειριστείτε σωστά! Η κοινωνική σας εικόνα αλλάζει! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Στο μεγαλύτερο μέρος του ο μήνας αυτός  θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! Ξεκινάει με μία διάθεση να ελκύσετε χρήματα μέσα από ένα επενδυτικό σχέδιο. Αν χρειαστεί να μπλέξετε τα οικονομικά με τις φιλικές σας σχέσεις, κάνετέ το, αλλά προσεκτικά!!! Στην πρώτη έκλειψη στις 7 του μήνα, θα ευνοηθείτε από επαφές με άτομα στο εξωτερικό και από οτιδήποτε νέο θελήσετε να βάλετε στην ζωή σας!!! Κοντινές αποδράσεις ευνοούνται. Μπορεί να συναντηθείτε με ανθρώπους που μένουν μακριά ή έχετε καιρό να δείτε! Κοντινοί συγγενείς σας στηρίζουν στα σχέδιά σας! Ο Άρης στον Λέοντα όλο τον μήνα, ενισχύει κατά πολύ αυτή την διάθεση και σας επιτρέπει να τολμήσετε νέα πράγματα και σημαντικές αλλαγές. Διεκδικείτε την ελευθερία σας, χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες, αλλά καλό είναι να μην το παρακάνετε, γιατί μπορεί να απογοητεύσετε τους αγαπημένους σας… Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, δεν θα λείπει… Η έκλειψη στις 21 στον Λέοντα σας φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ταξιδέψετε, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας τον ανάδρομο Ερμή και να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ευχαριστεί σε εσάς και στους γύρω σας!!! Νομικές υποθέσεις μπορούν να έχουν θετική έκβαση! Στο τέλος του μήνα μπορεί να σας προβληματίσουν τα παιδάκια σας ή να γίνεται αποδέκτες της επανάστασης του αγαπημένου σας. Διαχειριστείτε το με αγάπη και υπομονή για να βγείτε κερδισμένοι!
 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο μήνας ξεκινάει με ευκαιρίες στα επαγγελματικά, τις οποίες δεν πρέπει να χειριστείτε με αλαζονεία και υπερβολικές απαιτήσεις… Στην πρώτη έκλειψη στις 7 του μήνα, τα οικονομικά σας απασχολούν άμεσα και ίσως έρθουν λύσεις μέσα από κάποιο περιουσιακό στοιχείο, μια κληρονομιά ή μια βοήθεια από κάποιον που είναι κοντά σας. Διαχειριστείτε τα σωστά, γιατί μπορεί να έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο παραπάνω στα έξοδά σας… Γύρω στις 11 με 13, θα έχετε την ανάγκη να εξιδανικεύσετε τον σύντροφο σας ή μια συνεργασία που μπορεί να φαντάζει ιδανική! Η Αφροδίτη ακριβώς απέναντί σας, θα σας δίνει βοήθειες μέσα στον μήνα για να εξομαλύνετε διαφορές που μπορεί να προκύπτουν μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, σας βάζει να σκέφτεστε μακρινά ταξίδια και αποδράσεις. Τολμήστε να το κάνετε, αρκεί από τις 13 και μετά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Σε κάθε καθυστέρηση ή αναβολή φροντίστε να έχετε εναλλακτική λύση! Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, τακτοποιήστε τες μέχρι τις 12 του μήνα.  Η δεύτερη έκλειψη τονίζει πάλι το κομμάτι των οικονομικών, αλλά αυτό που σχετίζεται περισσότερο με τρίτους. Ξαφνικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά και την οικογένεια, σας επηρεάζουν. Προς το τέλος του μήνα ίσως αγχωθείτε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε για θέματα μέσα στην καθημερινότητα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί τελικά να είναι και για καλό!!!
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Οι πρώτες μέρες του μήνα, δημιουργούν ανησυχία και προβληματισμούς για νέα ξεκινήματα που έχετε στο μυαλό σας… Η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 7 του μήνα, φέρνει θετικές εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας και έτσι γίνεστε αποδέκτες της αναγνώρισης από τον σύντροφο, αλλά και τους συνεργάτες!!! Μια προσωπική σχέση, μπορεί  να αλλάξει χαρακτήρα και να αποφασίσετε τώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα! Προτάσεις για νέες συνεργασίες, δεν θα λείπουν! Το διάστημα 11 με 13 σας δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας εργασίας, αλλά σιγουρευτείτε ότι ήσαστε ξεκάθαροι στο οικονομικό κομμάτι. Είναι εποχή που οικονομικές συμφωνίες θα σας απασχολούν ιδιαίτερα και θα ήταν καλύτερα να τακτοποιηθούν πριν από τις 13, γιατί μετά ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, αλλά και καθυστερήσεις… Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα προσπαθεί σχεδόν όλο τον μήνα να σας βοηθήσει να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία σας!!!  Ο Άρης απέναντί  σας όλο τον μήνα, θα φέρνει εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι το οποίο θα σας οδηγήσει στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους και να τολμήσετε δραστικές αλλαγές, κυρίως προς το τέλος το μήνα! Η δεύτερη έκλειψη στις 21 ενισχύει αυτό το κλίμα και σας ωθεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα σχετικά με τις σχέσεις σας! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Δυνατοί φίλοι είναι στο πλευρό σας στις αρχές του μήνα και προσπαθούν να σας ξεμπλοκάρουν και να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας! Η πρώτη έκλειψη στις 7, σας δημιουργεί την ανάγκη να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά, αφού θα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά! Καθώς θα πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, ένας έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει και να σας μαγέψει. Σιγουρευτείτε όμως ότι αντιλαμβάνεστε την πραγματική του διάσταση, για να μην απογοητευτείτε αργότερα… Αν και η Αφροδίτη θα βρίσκεται σχεδόν όλο τον μήνα στον Καρκίνο και θα σας κάνει έντονα συναισθηματικούς και ερωτικούς, το επαγγελματικό κομμάτι θα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας μέσα από ξαφνικές ευκαιρίες που θα προκύπτουν κατά διαστήματα μέσα στον μήνα! Ο Άρης στον Λέοντα γεμίζει την καθημερινότητά σας με υποχρεώσεις και καλό θα είναι να ελέγχετε τα νεύρα σας και τις αντιδράσεις σας, αλλά και να προσέχετε ατυχήματα λόγω απροσεξίας ή βιασύνης… Ο Ερμής ανάδρομος στο κομμάτι των σχέσεων από τις 13 και μετά, φέρνει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Μην πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα για το μέλλον της σχέσης σας. Η δεύτερη έκλειψη στις 21 φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες στον χώρο εργασίας ή αλλαγή εργασίας, η οποία θα σας προσφέρει μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος!!! 
Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!