Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού ανά δεκαήμερο

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)
 

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03 έχει σαφέστατη επιρροή στις αρχές του μήνα και «κινεί» για εσένα το κατά πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά από τους άλλους, δίνοντας μάλιστα μεγάλα περιθώρια για συνεννόηση. Τώρα όμως, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα, οι συνθήκες είναι τεταμένες και μπορεί να οδηγηθείς σε εκρηκτικές καταστάσεις στην σχέση, στις συνεργασίες αλλά και την οικογένεια. Χρήζει μεγάλης προσοχής, γιατί ο θυμός, η ακαμψία και η δύσκολη επικοινωνία πιθανά να φέρουν στην επιφάνεια οργισμένες αντιδράσεις και η αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν πολύ δυσάρεστη τροπή. Ψυχραιμία και εγκράτεια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο βγάζοντας έντονη ανασφάλεια, καχυποψία, κτητικότητα και ζήλια. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βοηθά στο να συζητήσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σου, δείχνοντας την διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις.

Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βάζει σε έντονη εσωστρέφεια, φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα που έχεις κρυμμένα καλά μέσα σου. Η ένταση δεν θα λείπει και δεν θα σου είναι δύσκολο να εκτονωθείς απότομα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε βοηθά να χαρείς την ζωή, τον έρωτα, την διασκέδαση. Η ανάγκη για συζητήσεις και ταξίδια είναι έντονη. Έντονη είναι και η ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, ανακινεί θέματα ανασφαλειών, συναισθηματικών και υλικών, που κάτω από συνθήκες σοβαρότητας και ρεαλιστικής σκέψης αντιμετωπίζεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά.

Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)
 

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, μπορεί να λειτουργήσει σαν βόμβα στα θεμέλια των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών, καθώς δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις με επιθετικό τρόπο πιθανά τον θυμό και την νευρικότητα που έχεις. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί η παρεξηγήσεις και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα υποδαυλίσουν την κατάσταση. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να λειτουργήσεις με την λογική για να μην «διαλυθούν» σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σε γεμίζει ανασφάλειες και ζήλια που πιθανά να εκδηλωθούν στην σχέση σου, αν δεν καταφέρεις να τα διαχειριστείς.

Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, σε βάζει σε διαδικασία διαλόγου με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, προσπαθώντας έτσι να λύσεις εκκρεμότητες ή παρεξηγήσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν την σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορεί να κάνεις σαν προσωπικότητα, να εμπιστευτείς τις αρχές σου και το ήθος που πρεσβεύεις και να μην χαθείς μέσα στις ανασφάλειες και στην ανάγκη για σιγουριά μέσω της ύλης.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)
 

Ανακατατάξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 για εσένα, καθώς δείχνεις να επαναστατείς με σχέσεις που έχεις μέχρι στιγμής ή πιθανά να επαναστατείς με τον εαυτό σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να σου προκαλέσει νευρικότητα αλλά και να αιφνιδιάσεις ή να αιφνιδιαστείς με τις συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου. Συνεργασίες και προσωπική ζωή μπαίνουν στο «στόχαστρο» και πιθανά να αλλάξεις τρόπο πλεύσης, συμπεριφοράς και διαχείρισης κεραυνοβολώντας τους γύρω σου. Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες έρχονται μπροστά σου και καλά θα κάνεις να βάλεις την διορατικότητά σου να δουλέψει για να αναγνωρίσεις ποιες προχωρούν και ποιες όχι. Συναισθηματικά, ξαφνιάζεις και ξαφνιάζεσαι και ανατρέπονται πολλά στερεότυπα και νόρμες, κάτι που σε οδηγεί σε μία νέα πορεία στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι προετοιμασμένος για κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα ανεβάσουν το χτυποκάρδι. 

Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομική στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Συναισθηματικά, οι υπερβολές δεν θα λείψουν, έχεις όμως την ευκαιρία να «υπερβάλλεις» και στο πάθος, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σου. Η κτητικότητα, η ζήλια και οι εξουσιαστικές τάσεις καλό είναι να μείνουν στο περιθώριο. 

 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.