Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για το ζώδιο του Καρκίνου ανά δεκαήμερο!

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 μπορεί να προκαλέσει μεγάλες συγκρούσεις κυρίως σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα Φώτα και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ακαμψία, απολυτότητα, εριστική συμπεριφορά που αν δεν περιοριστούν, δεν αποκλείεται να χαθεί το μέτρο και οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες. Προσοχή στο τι λες και πως το λες γιατί οι παρερμηνείες θα λειτουργήσουν άκρως επιβαρυντικά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο βοηθώντας σε στο να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να έχεις ανάγκη να γοητεύσεις το φιλικό σου περιβάλλον, να έχεις ανάγκη να επιβεβαιωθείς μέσα από τις ομάδες που συμμετέχεις. Ο Ερμής στις 15.04 στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, βοηθά εξαιρετικά στις συζητήσεις και στον σχεδιασμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου καιρού ξεπερνιούνται.
 
Ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20.04 σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου εκεί θα βρεις αρωγούς για νέα σχέδια και οράματα που πιθανά να έχεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24.04 σε φορτίζει συναισθηματικά, δίνοντάς σου έντονη διαίσθηση αλλά και διάθεση να προσφέρεις και να στηρίξεις με όποιον τρόπο μπορείς πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να φέρει στην ζωή σου μία νέα γνωριμία σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με σταθερότητα στην ζωή σου.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 
2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού, που πραγματοποιήθηκε στις 31.03, με το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου από τον Αιγόκερω, κάνει έντονη την επιρροή της στις αρχές του μήνα, καθώς φορτίζει το κλίμα έντονα και μπορεί να σε ωθήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που πιθανά να εξελιχθούν έτσι, που θα χαθεί ο έλεγχος. Οι βίαιες αντιδράσεις, η απολυτότητα, η προκλητική συμπεριφορά αλλά και ο έντονος υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 08.04, επηρεάζει το δεκαήμερό σου, σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων, κάτι που έχεις ανάγκη. Φίλοι ή πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις μέσω φίλων πιθανά να εκδηλωθούν συναισθηματικά για εσένα.
 
Ο Ερμής στον Κριό, σε ευθεία πορεία πια, διευκολύνει την συνεννόηση σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και τον σχεδιασμό νέων πραγμάτων με σκοπό την ανέλιξή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι ότι υπήρχε σαν εμπόδιο τον τελευταίο καιρό μπορεί να ξεπεραστεί πια με μεγαλύτερη ευκολία. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και να κάνεις νέες σταθερές συνεργασίες μέσα από αυτές. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να συμμετάσχουν και να θέλουν να σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά σου. Ο έρωτας πιθανά να εμφανιστεί και να πάρει μόνιμη και σταθερή θέση στην ζωή σου.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ:
 
3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)
 
Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 είναι ιδανική για να κάνεις μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε αφήνοντας πίσω σου την παλιά σου εργασία ή μπαίνοντας σε μία διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων στο επαγγελματικό πεδίο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά ή ακόμα και μία ξαφνική προαγωγή που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Πρόσεχε μόνο τις τάσεις υποκειμενισμού αλλά και την νευρικότητα που μπορεί να σε διακατέχει, γιατί πιθανά να σταθούν εμπόδιο στην όποια πορεία σου. Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανο να πάρεις ξαφνική απόφαση για να αλλάξεις την εικόνα της σχέσης σου προς την κοινωνία, ενώ αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Την ίδια μέρα η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει όψεις τριγώνου και εξαγώνου με Αφροδίτη και Δία αντίστοιχα, μπορεί να είναι μία ευνοϊκότατη συγκυρία για μία νέα συνεργασία, πιθανά με την συμμετοχή και φιλικών σου προσώπων, που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε επαγγελματικό επίπεδο και θα είναι επίσης πολύ θετική σε επίπεδο οικονομικών απολαβών. Συναισθηματικά, ο έρωτας μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου και να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, αφού σε βοηθά να μεταμορφωθείς και να εξελιχθείς. Η ένταση των συναισθημάτων είναι μεγάλη, προσοχή όμως στις υπερβολές… άσε το πάθος να σε καθοδηγήσει. 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.