Share This!

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 από την Βασιλική Φιλιππά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Απρίλιος 2018, η Βασιλική Φιλιππά και οι προβλέψεις των άστρων για όλα τα ζώδια!

 
 
Ο Απρίλιος ξεκινάει στο ίδιο κλίμα που τελείωσε ο Μάρτιος!!! Συνεχίζουν τα άτομα εξουσίας να μας απασχολούν. Δημόσια πρόσωπα υπάρχει πιθανότητα να εκτεθούν και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε όλοι, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην είμαστε προκλητικοί! Ο Ερμής από τις 15 του μήνα και μετά, γυρίζει σε ορθή πορεία, με αποτέλεσμα να αρχίζουν σιγά σιγά όλα να μπαίνουν σε τάξη… Η Νέα Σελήνη στις 16 στον Κριό, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας αναστατώσει! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε τις συναισθηματικές μας σχέσεις και να κυνηγήσουμε οικονομικές υποθέσεις!!! Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα στον Σκορπιό φέρνει δυνατές καταστάσεις που θα οφείλονται σε καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα… παρόλα αυτά θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πολλά για τον εαυτό μας, αρκεί να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να παρατηρήσουμε  τι συμβαίνει γύρω μας!!! Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 25 του μήνα και μετά ελαφραίνει το κλίμα και αλλάζει την διάθεσή μας!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
Προβλέψεις μηνός Απριλίου για όλα τα ζώδια!
 
        ΚΡΙΟΣ
Ο Απρίλιος σας βρίσκει με περίεργη διάθεση και αρκετά κουρασμένους!!! Οι προκλήσεις που δέχεστε εδώ και αρκετό καιρό από τους γύρω σας και τους ανωτέρους σας, είναι στιγμές που σας φτάνουν στα όριά σας!!! Προσπαθήστε κι εσείς να μην προκαλείτε κοινωνικά και να μην επαναστατείτε χωρίς λόγο… Ότι πείτε αυτές τις μέρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν καιρό! Εκμεταλλευτείτε σωστά, ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας… με κάποιο κόστος βέβαια, το οποίο εξαρτάται από τις αντοχές σας!!! Από τις 15 και μετά που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να διορθώσετε λάθη που κάνατε όταν ήταν ανάδρομος! Η Νέα Σελήνη στις 16 στο ζώδιό σας με την συμμετοχή του Ουρανού, αλλάζει τα δεδομένα της ζωής σας και σας οδηγεί σε επαναστατικές και αντιδραστικές κινήσεις που μπορεί και να σας εκθέσουν… Στην συνέχεια του μήνα ασχολείστε με οικονομικές συμφωνίες και προσπαθείτε να βγάλετε το μεγαλύτερο κέρδος, ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να αναγνωριστείτε από τους ανωτέρους σας! Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 25 και μετά γεμίζει την καθημερινότητά σας με όμορφες συναντήσεις και συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σας φτιάχνουν την διάθεση!!! Ο μήνας κλείνει με μια Πανσέληνο στον Σκορπιό και φέρνει αποκαλύψεις! Έντονα γεγονότα που σχετίζονται με μυστικά, αλλά και οικονομικές συμφωνίες, σας εκθέτουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
     
     ΤΑΥΡΟΣ
Σχεδόν όλο τον μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα σας βοηθάει να παίρνετε ανάσες και να φροντίζετε τον εαυτό σας ακόμη και στα δύσκολα!!! Οι θετικές όψεις που θα κάνει με τον Κρόνο, τον Άρη  και τον Πλούτωνα, κατά την διάρκεια του μήνα, θα σας επιτρέψει να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που σας απασχολούν καιρό, αρκεί κι εσείς από την μεριά σας να δουλέψετε για αυτό! Ξεκινήστε κάτι καινούργιο που θα σας δώσει την ελευθερία που επιθυμείτε και διεκδικήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει!!! Σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό, ευνοούνται!!! Μόνο μην βιάζεστε μέχρι τις 14 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος! Η Νέα Σελήνη στις 16, σας αναστατώνει εσωτερικά και σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οτιδήποτε σας απασχολεί εδώ και καιρό! Ίσως αποφασίσετε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας… να είστε έτοιμοι για αντιδράσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα!!! Από τις 20 και μετά που ξεκινούν τα γενέθλιά σας, φωτίζεστε και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας!!! Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους στις 25 του μήνα και αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να κυνηγήσετε οικονομικά θέματα και να γεμίσετε το πορτοφόλι σας!!! Νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται!!! Στο τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, κάνει έντονες τις προσωπικές σας σχέσεις ! Θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, σας απασχολούν και προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή που θα σας ταιριάζει περισσότερο!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 
     ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Απρίλιος σας βρίσκει να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να ψάχνετε τρόπους να πετύχετε τους στόχους σας! Οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται και με κάτι συλλογικό, σας απασχολούν… Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε, είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα, τουλάχιστον μέχρι τις 14 που ο Ερμής, κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομος!!! Αν γίνεται απαιτητικοί και δεν συμβιβαστείτε με τους γύρω σας, θα βγείτε χαμένοι! Φροντίστε τις σχέσεις με τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Μυστικά και παρασκήνιο, μπορεί να σας απομακρύνουν και αργότερα να σας εκθέσουν! Φόβοι και ανασφάλειες, σας απασχολούν έντονα και προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, χωρίς να το δείξετε στους γύρω σας! Η Νέα Σελήνη στις 16, φέρνει καταστάσεις, μέσα σε μια κοινωνική ομάδα ή μέσα στις φιλικές σας σχέσεις που σας ξαφνιάζουν! Από τις 25 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας ομορφύνει!!! Φροντίστε τον εαυτό σας, αλλάξτε εμφάνιση και ανανεωθείτε, ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία!!! Γίνεστε πιο ευχάριστοι και περισσότερο επικοινωνιακοί!!! Εκμεταλλευτείτε το σωστά για να βγείτε κερδισμένοι! Η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, τονίζει θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και την υγεία! Αλλάξτε το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που σας απασχολούν, δικά σας ή κοντινών σας συγγενών,  μην τα παραμελείτε!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο προηγούμενος μήνας σας έδειξε που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και τι να διορθώσετε!!! Ο σύντροφος και οι συνεργάτες συνεχίζουν να έχουν απαιτήσεις και αυτόν τον μήνα, που μπορεί κάποιες φορές, να σας φανούν υπερβολικές! Βρείτε τις ισορροπίες σας ώστε να μην χαλάσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σας! Προσέξτε συζητήσεις που κάνετε, κυρίως για επαγγελματικά θέματα, γιατί ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει θέματα που αν δεν τα διαχειριστείτε σωστά, μπορεί να σας εκθέσουν και να προκαλέσουν σχόλια! Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση που θα σας δυναμώσει και θα αυξήσει τα έσοδά σας! Η Νέα Σελήνη άλλωστε, κινείται σε αυτό το κλίμα και φέρνει νέα επαγγελματικά δεδομένα και απρόσμενες εξελίξεις!!! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα, σας βοηθάει να κοινωνικοποιηθείτε και να επιβληθείτε με την παρουσία σας!!! Πραγματοποιήστε τα όνειρά σας!!! Από τις 15 και μετά παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες, αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη!!! Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να νιώσετε καλύτερα με τους γύρω σας και να αισθανθείτε ικανοί να πετύχετε τους στόχους σας! Ίσως προκύψει μια νέα γνωριμία, μέσω φίλων ή μπορεί μια φιλική σχέση να αποκτήσει συναισθηματικό χαρακτήρα!!! Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 25 και μετά, σας αναστατώνει θετικά και σας κάνει ανυπόμονους σε συναισθηματικά θέματα!!! Η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, κάνει έντονα τα συναισθήματά σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά αν είναι νέα σχέση θα προσπαθήσετε να την κρατήσετε κρυφή! Ερωτεύεστε δυνατά!!! Παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα, σας απασχολούν!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΛΕΟΝΤΑΣ
 
Το μυαλό σας είναι απασχολημένο με νέα πράγματα και αλλαγές που θέλετε να κάνετε!!! Οι καθημερινές υποχρεώσεις όμως, σας κρατάνε πίσω και σας μπλοκάρουν… βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας και ώστε να είστε έτοιμοι αργότερα να αποδράσετε!!! Φροντίστε την υγεία σας και μην παραμελείτε ενοχλήσεις που μπορεί να νιώθετε! Βρείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να αποβάλλετε από μέσα σας την ένταση! Ο Ερμής από τις 15 και μετά, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη νομικά θέματα, θέματα σπουδών, αλλά και ταξίδια και επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό! Η Νέα Σελήνη στις 16 στον Κριό, θα φέρνει ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια ξαφνική ευκαιρία που θα αλλάξει την ζωή σας με τρόπο που δεν το περιμένετε!!! Μην εξιδανικεύετε οικονομικές προτάσεις που σχετίζονται και με τρίτους, μετά τα μέσα του μήνα!! Με σωστή δουλειά και πειθαρχία, αναγνωρίζεστε από τους ανωτέρους σας!!! Από τις 25 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κοινωνικοποιεί ευχάριστα και σας κάνει πιο εξωστρεφείς!!! Δεν αποκλείεται να προκύψουν συναισθηματικές εκπλήξεις μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο και να φτιάξει πολύ η διάθεσή σας!!! Μπορεί να ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό!!! Αν είστε αθλητές ευνοείστε και αναγνωρίζεστε! Η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, σας βάζει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και θέματα υγείας! Μπορεί οι υπερβολικές υποχρεώσεις να σας κουράσουν και να σας αποδυναμώσουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πλανήτες στον Αιγόκερω (Άρης, Κρόνος , Πλούτωνας) και η Αφροδίτη στον Ταύρο, λειτουργούν υπέρ σας, μέσα σε όλα τα περίεργα και δύσκολα που συμβαίνουν!!! Θα σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια του μήνα, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως με κάποια παραπάνω πίεση, αλλά τέτοιες καταστάσεις θα σας οδηγήσουν στο να αλλάξετε την ζωή σας και να απελευθερωθείτε από βάρη που τόσο καιρό σας κρατούσαν πίσω! Ο Απρίλιος φέρνει εξελίξεις σε νομικά θέματα, θέματα σπουδών και σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό! Κυνηγάτε οικονομικές συμφωνίες και προσπαθείτε να βγάλετε όσο μεγαλύτερο κέρδος γίνεται! Με σωστή διαχείριση, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς να παρεξηγηθείτε! Αποφύγετε μυστικά και κρυφές συζητήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν! Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, σας επιτρέπει από τις 15 και μετά που θα μπει σε ορθή πορεία να βάλετε σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες! Η Νέα Σελήνη στις 16 φέρνει ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, για τις οποίες μπορεί να μην ήσασταν προετοιμασμένοι!!! Η Αφροδίτη από τις 25 και μετά που περνάει στους Διδύμους, σας επιτρέπει να φανείτε κοινωνικά και να διεκδικήσετε την θέση που θεωρείτε ότι σας αξίζει, αρκεί να μην πείτε περισσότερα από όσα πρέπει!!! Ο μήνας, κλείνει στις 30 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, κάνοντας πιο έντονες τις σκέψεις σας! Δώστε σημασία στις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας! Ίσως χρειαστεί να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Μυστικές επαφές και συζητήσεις μπορεί να σας εκθέσουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
      ΖΥΓΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις, συνεχίζουν να σας απασχολούν και αυτόν τον μήνα! Από την μία οικογενειακά πρόσωπα, αλλά και υποχρεώσεις του σπιτιού απαιτούν τον χρόνο και την ενέργειά σας κι από την άλλη συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες, σας αναστατώνουν!!! Έρχονται καρμικές εξελίξεις που αφορούν σε συλλογική δουλειά, αλλά και φίλους!!! Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε επισκευές μέσα στον χώρο του σπιτιού! Μόνο, μην το παρακάνετε!!! Από τις 15 και μετά που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα μπορέσετε να αρχίσετε να βάζετε μια τάξη σε θέματα που αφορούν στις προσωπικές σας σχέσεις. Λύστε τις διαφορές σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας!!! Η Νέα Σελήνη αλλάζει ξαφνικά τα δεδομένα των σχέσεών σας! Αν είστε μόνοι, μπορεί να μπει ένας άνθρωπος ξαφνικά στην ζωή σας και να σας αναστατώσει!!! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα θα σας δίνει ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους, ενώ συγχρόνως ευνοεί τις κρυφές σχέσεις και τα μυστικά!!! Από τις 25 και μετά που θα περάσει στους Διδύμους απελευθερώνεστε και πετάτε από πάνω σας τα βάρη!!! Έχετε ταξιδιάρικη διάθεση και ψάχνετε τρόπους να αποδράσετε και να ανανεωθείτε! Μπορεί να ανοίξετε πανιά για νέες καταστάσεις που σας ταιριάζουν περισσότερο!!! Η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, τονίζει οικονομικά θέματα! Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο άτομο της οικογένειας, οικονομικά ή ηθικά ή μπορεί να χρειαστεί να βάλετε χρήματα σε κάποιο ακίνητο λόγω εργασιών! Μην προβάλλετε έντονα το «εγώ» σας προς τα έξω για να μην παρεξηγηθείτε. Ίσως νιώσετε θιγμένοι ή αδικημένοι…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν και αυτόν τον μήνα! Η σκέψη σας είναι γρήγορη και συγχρόνως αυστηρή και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας! Είναι σημαντικό για εσάς να βρείτε τρόπο να νιώσετε ασφάλεια και να σιγουρευτείτε πώς όλα είναι σε τάξη!!! Η καθημερινή σας εργασία σας απασχολεί αρκετά και θα υπάρξουν συζητήσεις που θα επαναλαμβάνονται συχνά μέχρι να βρεθούν λύσεις! Καλό είναι να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις  μέχρι τις 15 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία! Από τις 15 και μετά, μπορείτε να κάνετε εξετάσεις, σε περίπτωση που νιώθετε κάποιες ενοχλήσεις!! Η Νέα Σελήνη στις 16 άλλωστε, αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας και σας βάζει σε νέο πρόγραμμα. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, ώστε να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο και σας επιτρέπει να υιοθετήσετε συνήθειες που θα σας δώσουν ψυχική και σωματική υγεία!!! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα στον Ταύρο, σας βοηθάει να δημιουργήσετε όμορφο κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να εστιάζετε σε όσα σας ενώνουν με τους γύρω σας! Από τις 25 και μετά που θα περάσει στους Διδύμους, θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και θα προσπαθήσετε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες που σας συμφέρουν! Μυστικά, πάθη και έρωτες που έχουν ανάλαφρο χαρακτήρα… ευνοούνται! Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα στο ζώδιό  σας, σας κάνει έντονους και απαιτητικούς!!! Δεν συμβιβάζεστε εύκολα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός ο μήνας θα κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσάς!!! Το συναισθηματικό σας παρελθόν ήδη θα σας έχει χτυπήσει την πόρτα και αυτό θα σας βάζει σε «γλυκούς» μπελάδες! Από την άλλη θέματα τα οποία αφορούν σε αγαπημένα πρόσωπα και παιδιά, σας απασχολούν! Ο μήνας ξεκινάει με δύναμη, αλλά και οικονομικά θέματα να σας προβληματίζουν! Προσπαθείτε να διεκδικήσετε οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας αξίζει και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να γίνετε κάποιες στιγμές υπερβολικά απαιτητικοί! Αποφύγετε έξοδα! Μετά τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία αρχίζουν να λύνονται παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν τον τελευταίο καιρό και αυτό αρχίζει να σας ηρεμεί κατά κάποιο τρόπο!!! Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 έρχεται για να σας αναστατώσει ξανά με έναν ξαφνικό έρωτα ή ένα παιδί από εκεί που δεν το περιμένετε!!! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα στον Ταύρο, σας βοηθάει να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και να φροντίσετε την υγεία σας! Διώξτε από πάνω σας καταπιεσμένα συναισθήματα και άγχη και υιοθετήστε έναν πιο βολικό για εσάς, τρόπο ζωής! Αποφύγετε εξετάσεις και επεμβάσεις ομορφιάς, μέχρι τις 15! Από τις 25 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους, αρχίζουν να φτιάχνουν οι σχέσεις με τους γύρω σας και να λύνετε διαφορές με τον σύντροφο και τους συνεργάτες! Γενικά το κλίμα ελαφραίνει και σας ταιριάζει περισσότερο! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 30, κάτι το οποίο σας δυσκολεύει αρκετά! Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πράγματα και συναισθήματα που θα σας εκθέσουν ή θα σας προβληματίσουν και αυτό θα σας δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και εσωστρέφεια. Αν υπήρχε κάποιο παρασκήνιο, αποκαλύπτεται…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ήσασταν οι πρωταγωνιστές του προηγούμενου μήνα με όψεις δυνατές που σας επηρέασαν άμεσα!!! Έτσι λοιπόν, ο Απρίλιος μπορεί να σας βρει εξουθενωμένους, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά! Σας απασχολούν πολλά οικογενειακά θέματα και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ώστε να πάψετε να προβληματίζεστε και να ανησυχείτε! Ο Άρης στο ζώδιό σας όλο τον μήνα θα συνεχίσει να σας δίνει ενέργεια, αλλά και ένταση, κυρίως τις στιγμές που θα κάνει όψεις με πλανήτες στον Κριό… Προσέξτε τον τρόπο που συζητάτε με τους γύρω μας και μην γίνεστε αυστηροί χωρίς λόγο!! Από τις 15 του μήνα και μετά, η ορθή πορεία του Ερμή, προσπαθεί να βάλει τάξη σε ότι είχε δημιουργήσει τον προηγούμενο καιρό με τα οικογενειακά πρόσωπα και το σπίτι, που ήταν ανάδρομος! Και πάλι δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η Νέα Σελήνη στις 16 στον Κριό, σας ξαφνιάζει με εξελίξεις που δεν περιμένατε και αλλάζει τα οικογενειακά σας δεδομένα…. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, λειτουργεί βοηθητικά όλο τον μήνα και σας φτιάχνει την διάθεση ακόμη και στα δύσκολα, μέσα από όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα! Αν είστε μόνοι, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και έρχεται για να μείνει!!! Από τις 25 και μετά, που η Αφροδίτη μεταφέρεται στους Διδύμους, σας βάζει να φροντίσετε την υγεία σας και να διώξετε τα βάρη από πάνω σας! Η καθημερινότητά σας, αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο ανάλαφρη, κάτι όμως που δεν ταιριάζει στον δικό σας χαρακτήρα και ίσως σας βγάλει από το πρόγραμμα, αλλά όχι με δυσάρεστο τρόπο!!! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30, δημιουργεί μέσα σας μια μεγάλη ανάγκη να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ενώ κάνει έντονες τις ανησυχίες σας για το μέλλον! Φίλοι που είναι σημαντικοί για εσάς, αυτές τις μέρες σας επηρεάζουν!  
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας που δεν ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα σας και αυτό σας δυσκόλεψε αρκετά! Τον Απρίλιο θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να νιώσετε καλύτερα, κάτι όμως που δεν θα είναι πάντα εύκολο… Ήδη από την αρχή του, αυτός ο μήνας σας προκαλεί και σας πιέζει εσωτερικά! Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, να βρείτε λύσεις, να μαζέψετε πληροφορίες, αλλά θα αισθάνεστε κάποιες στιγμές ότι αυτό είναι κάπως δύσκολο! Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν και πρέπει να βρείτε την δύναμη μέσα σας για να τους στηρίξετε!!! Καλό θα είναι, μέχρι τις 15 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και γενικά να φιλτράρετε οποιαδήποτε πληροφορία φτάνει στα αυτιά σας. Ακόμη κι αν οι ηλεκτρικές σας συσκευές παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα, μην βιαστείτε να τις αντικαταστήσετε!!! Φανείτε συνεπείς σε ραντεβού! Η Νέα Σελήνη στις 16 στον Κριό, σας ξαφνιάζει με μια πληροφορία ή μια συνάντηση που δεν περιμένατε σε καμμία περίπτωση!!! Η Αφροδίτη στον Ταύρο σχεδόν όλο τον μήνα, σας βάζει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, προσπαθώντας να στηρίξετε και να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στο σπίτι, ώστε να σας ταιριάζει περισσότερο ή να αγοράσετε αντικείμενα που θα σας φτιάξουν την διάθεση!!! Από τις 25 και μετά, αν είστε μόνοι, τολμήστε να ερωτευθείτε, ενώ οι δεσμευμένοι μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως με τα παιδιά! Η Πανσέληνος στις 30 στον Σκορπιό, τονίζει επαγγελματικά θέματα, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Ο μήνας ξεκινάει με μια έντονη ανάγκη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να τα πραγματοποιήσετε, αν και μέσα σας μπορεί να νιώθετε ότι ίσως είναι λίγο δύσκολο για την ώρα… Δυνατοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να είναι στο πλευρό σας! Αποφύγετε επενδυτικά σχέδια και μην μπλέκετε τις φιλικές σας σχέσεις με τα οικονομικά, γιατί ρισκάρετε να χάσετε σημαντικούς ανθρώπους από την ζωή σας, για μια παρεξήγηση… Προσέξτε τον τρόπο που συζητάτε για οικονομικά θέματα και μην θίγεστε χωρίς λόγο, κυρίως μέχρι τις 14 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος! Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 φέρνει ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο και επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας! Προσοχή σε περιττά έξοδα! Η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα στον Ταύρο σας βοηθάει να σκεφθείτε θετικά, να κάνετε εκδρομές που θα σας δώσουν ανάσες, αλλά να περάσετε και όμορφες στιγμές με κοντινούς συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα!!! Από τις 25 και μετά που θα περάσει στους Διδύμους, εστιάζετε όλη σας την προσοχή στην οικογένεια και το σπίτι και προσπαθείτε να φτιάξετε τόσο τις σχέσεις σας μαζί τους, όσο και τον προσωπικό σας χώρο ώστε να γίνει πιο ζεστός. Έχετε μεγάλη ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια!!! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30 σας απελευθερώνει και παίρνει από πάνω σας τα βάρη, μέσα από έντονα γεγονότα!!! Ακόμη και κάτι αρνητικό που μπορεί να συμβεί, θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά ήταν για καλό σας, γιατί σας έδωσε την ελευθερία που τόσο καιρό έχετε ανάγκη!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!