Share This!

14901|Οι συνεργάτες αστρολόγοι - μελλοντολόγοι του Astrologos.gr

Το Astrologos.gr έχει καταφέρει να έχει στην ομάδα του τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς αστρολόγους – μελλοντολόγους. Τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας είναι πλέον στη διάθεσή σας. Μπορείτε να τους καλέσετε οποιαδήποτε μέρα και στιγμή θέλετε να τους συμβουλευτείτε. Καλέστε στο 14901
 
Επιλέξτε τώρα με ποιον αστρολόγο  - μελλοντολόγο θέλετε να μιλήσετε και πάρτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε! Μιλήστε τώρα με ερευνητές αστρολόγους και θα σας αποκαλύψουν αυτά, που κανένας άλλος δεν μπόρεσε να σας πει! Αλάνθαστες αστρολογικές προβλέψεις με άμεσες απαντήσεις. Καλέστε στο 14901
 
Μέντιουμ για έγκυρες προβλέψεις, με ακρίβεια. Μέντιουμ και χαρτομάντες κάνουν προβλέψεις με γεγονότα και ημερομηνίες. Ερμηνεία τράπουλας, ταρώ προβλέψεις, ταρώ ερμηνεία, προβλέψεις ταρώ, ταρώ χαρτομαντεία. Καλέστε στο 14901
 
 
ΑΓΓΕΛΟΣ
Αστρολόγος μέντιουμ των VIP, ειδικός στα αισθηματικά.
Οι ικανότητές του στην αστρολογία έχουν αναγνωριστεί από διασημότητες σε διάφορους τομείς αλλά και από πολλούς άλλους ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να συμβουλευτούν τις ικανότητές του.  Mελετά την Αστρολογία, την Αριθμολογία σε συνδιασμό με την ισχυρή του ενόραση εδώ και 21 χρόνια. Ο Άγγελος γεννήθηκε το 1967, στην Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς μετανάστες. Είναι διπλωματούχος αστρολόγος και μάλιστα βραβευμένος από την διεθνή ένωση αστρολογίας με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη του για την Αστρολογία άλλα και για την Ελλάδα δεν έπαψε πότε να υπάρχει. Έτσι τα τελευταία πέντε χρόνια γύρισε στα πάτρια εδάφη, με σκοπό την διάδοση της επιστημονικής αστρολογίας αλλά και να αξιοποιήσει τις ικανότητές του για να βοηθήσει με τις προβλέψεις του, όποιον τον έχει ανάγκη. Δεν είναι τυχαία ο προσωπικός αστρολόγων των διασημοτήτων. Είχε προβλέψει το σεισμό του 1999, το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, την εκλογή προέδρου των ΗΠΑ, το εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές, καθώς και πολλά άλλα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν με τη σημασία τους τον κόσμο. Χειρίζεται με εκπληκτικό τρόπο τον συνδυασμό Αριθμολογίας, Ενόρασης και Αστρολογίας για ακόμα πιο αλάνθαστες προβλέψεις. Η εκπληκτική μαντική ικανότητα που τον χαρακτηρίζει είναι το φυσικό χάρισμα του καταπληκτικού αστρολόγου μέντιουμ.
Μίλησε και εσύ με τον Άγγελο αμέσως, κάλεσε στο 14901 από σταθερό ή κινητό.
 
ΚΑΤΙΑ
Αστρολόγος, κοντά σου κάθε στιγμή.

Η αστρολόγος Κάτια χρησιμοποιεί την αστρολογία και την Ταρώ για να προβλέψει με ακρίβεια όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου. Είναι επαγγελματίας αστρολόγος εδώ και 12 χρόνια. Βλέπει την αστρολογία σαν ένα μέσο που μας καθοδηγεί και μας συμβουλεύει για να χειριστούμε όλες τις καταστάσεις της ζωής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχει πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας του επαγγέλματός της και δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε φορά για να μπορέσει να φανερώσει με εγκυρότητα και ακρίβεια τι πραγματικά θα συμβεί στη ζωή σας, σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι επιτυχημένες προβλέψεις της καθοδηγούν δεκάδες συνανθρώπους μας μέσα από τα προβλήματα και τους προσφέρουν απλόχερα τις λύσεις που επιζητούν. Μπορεί να περηφανεύεται πως έχει οδηγήσει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται  μέσα από τις προβληματικές καταστάσεις που βιώνουν κατευθείαν στη γαλήνη και την ευτυχία.
Μίλησε και εσύ μαζί της αμέσως, κάλεσε στο 14901 από σταθερό ή κινητό.
 
ΒΙΚΗ ΨΥΛΛΑ
Ισχυρό μέντιουμ, Ταρώ, χαρτομάντης.

Ασχολείται με τις προβλέψεις σχεδόν 15 χρόνια. Έχει καταφέρει με την αξία της να θεωρείται σήμερα ένα από τα κορυφαία μέντιουμ στην Ελλάδα.  Είναι ειδική σε ερωτικά θέματα με ιδιαίτερη έμφαση στις επανασυνδέσεις. Χρησιμοποιεί την τσιγγάνικη τράπουλα και την ταρώ, έχοντας μαθητεύσει κοντά στους καλύτερους χαρτομάντες της Ελλάδας. Συνδυάζοντας την άριστη κατάρτισή της με το καλλιεργημένο ένστικτό της έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της συνώνυμο της επιτυχημένης πρόβλεψης. Όσοι είχαν την τύχη να τους συμβουλεύσει δεν είναι πλέον πελάτες αλλά φίλοι της που δεν διστάζουν να της εμπιστευτούν την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής τους, ακόμα και στοιχεία που δεν έχουν μοιραστεί ποτέ και κουβαλούσαν χρόνια τώρα μόνοι τους το βάρος. Είναι αλάνθαστη σε ερωτικές προβλέψεις και σε προβλέψεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά κι οικονομικά θέματα. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα απο τον καλλιτεχνικό χώρο. Επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, γάμος ότι κι αν σε απασχολεί η Βίκυ Ψύλλα θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Έχεις πλέον τη ευκαιρία να την καλέσεις στο 14901.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Αστρολόγος.

Έχουμε γνωρίσει την αστρολόγο Κωνσταντίνα  από τις έγκυρες προβλέψεις της σε αστρολογικά τηλεοπτικά προγράμματα. Η αστρολόγος Κωνσταντίνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τα κοινά και τους συνανθρώπους της. Από μικρή, ασχολιόταν με την αστρολογία και το πεπρωμένο. Από 18 ετών διάβαζε αστρολογικά βιβλία, σχημάτιζε τους χάρτες των φίλων της και των συγγενών της και τους έδινε τις προβλέψεις της. Ανέλυε τα ωροσκόπια των κοντινών της ατόμων και μελετούσε τα χαρακτηριστικά τους. Σύντομα ανακάλυψε, παρακολουθώντας και το δικό της ωροσκόπιο, πως οι διελεύσεις πλανητών αποκαλύπτουν με ακρίβεια γεγονότα που δεν ανήκουν μόνο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον. Έτσι άρχισε να ασχολείται πιο βαθειά με την αστρολογία. Σπούδασε αστρολογία για να εμβαθύνει τις γνώσεις της και ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να μελετά την αστρολογία. Σύμφωνα με την αστρολόγο, «η αστρολογική έρευνα μας βοηθά να έχουμε αυτογνωσία, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη γνώση να κάνουμε  τους συνανθρώπους μας να αντιληφθούν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στη ζωή τους». Για την αστρολόγο Κωνσταντίνα, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε πρόβλεψη είναι καθαρά προσωπική! Σκοπός της είναι να αποδείξει στους συνανθρώπους της πως αυτό που μας αποκαλύπτει η αστρολογία δεν είναι μια απλή γενικόλογη πρόβλεψη που διαβάζεις βιαστικά σε ένα περιοδικό. Η αστρολογία μας προσφέρει αυτογνωσία. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις γιατί συνέβησαν τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, γιατί υπήρξε αυτή η εξέλιξη στη ζωή μας, τι περιμένουμε να συμβεί στο μέλλον. Με άλλα λόγια, η αστρολογία μας βοηθά να ζήσουμε πιο ευχάριστα την καθημερινότητα μας και να αποφύγουμε λάθος κινήσεις, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Για την αστρολόγο, όταν διαβάζει ένα ωροσκόπιο, ποτέ δεν είναι προκαθορισμένες οι επιλογές και το μέλλον μας.
Ζήτησε και εσύ την προσωπική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Κωνσταντίνα, κάλεσε και εσύ στο 14901, από σταθερό ή κινητό.
 
ΧΑΡΗΣ
Αστρολόγος, Αριθμολόγος.
Ο αριθμολόγος Χάρης, με σύμμαχο την αστρολογία, θα σε αφήσει άφωνο με την ακρίβεια των προβλέψεών του. Ο Χάρης έχει αφιερωθεί στην μελλοντολογία από τις προβλέψεις αριθμολογίας τα τελευταία 13 χρόνια. Αν νιώθεις αβεβαιότητα κι ανασφάλεια για τα ερωτικά σου ή ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου, ο μοναδικός στις προβλέψεις αριθμολόγος – αστρολόγος θα σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Οι αστρολογικές του προβλέψεις θα επαληθευτούν μέσα στο χρονικό διάστημα που θα σου δώσει και θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία. Με την αστρολογία, τη δύναμη της αριθμολογίας και της ανάλυσης των προσωπικών σας αριθμών, θα σου πει χωρίς περιττά λόγια, τι πρόκειται να γίνει με το θέμα που σε απασχολεί.
Όταν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν είσαι σε θέση να βρεις, μίλησε στο 14901 και μίλησε με τον Χάρη για βγεις από το αδιέξοδο.
 
ΑΙΜΙΝΕ
Αστρολόγος, Μέντιουμ, Ταρώ.
Η Αστρολόγος Αιμινέ προβλέπει όλες τις καρμικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν ψάχνεις ερευνήτρια αστρολόγο, ισχυρό μέντιουμ ή χαρτομαντεία Ταρώ, η Αιμινέ θα σου απαντήσει σε όλο τα ερωτήματα που θα της θέσεις, όσο δύσκολα αν είναι και χωρίς να σου χαϊδέψει τα αυτιά. Μπορεί να βρει το καρμικό σου ταίρι που θα μείνει για πάντα κοντά σου. Καθημερινά είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη να ακούσουν σοβαρές κι έγκυρες προβλέψεις για τα θέματα που τους απασχολούν. Μίλησε μαζί της και θα διαπιστώσεις πως όσα σου πει στις προβλέψεις θα γίνουν στις ημερομηνίες που θα σου πει. Ασχολείται επαγγελματικά με τις προβλέψεις τα τελευταία 18 χρόνια και αντιμετωπίζει το επάγγελμά της με συνέπεια και σοβαρότητα. Είναι βαθειά γνώστρια της αριθμολογίας. Εξειδικεύεται και στις κάρτες Ταρώ. Η τράπουλα Ταρώ τη βοηθά να δίνει ξεκάθαρες προβλέψεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες της.  
Μίλησε με την Αιμινέ, το πιο ξακουστό μέντιουμ της Ανατολής. Κάλεσε στο 14901 από σταθερό ή κινητό.
 
ΚΛΕΙΩ
Ενόραση, κρυσταλλομαντεία, αυτόματη γραφή.
Η Κλειώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όποιος έχει μιλήσει μαζί της έχει μείνει άφωνος από την ακρίβεια των προβλέψεών της. Την χαρακτηρίζουν, και όχι άδικα, ως το πιο χαρισματικό μέντιουμ στην Ελλάδα με ικανότητες στην ενόραση που δεν συναντόνται εύκολα ούτε σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην αρχή της ασχολίας της με την μελλοντολογία είχε ασχοληθεί με την αστρολογία όμως γρήγορα καλλιέργησε και άλλες μεθόδους με αποτέλεσμα να είναι ξακουστή πλέον για τις ικανότητές της στην ενόραση, στην κρυσταλλομαντεία και στην αυτόματη γραφή. Θα εκπλαγείτε για το τι μπορεί να βρει με λεπτομέρειες για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και για το μέλλον σας!
Η Κλειώ είναι πάντα δίπλα σας όποτε την χρειάζεστε με μία κλήση στο 14901, από το σταθερό ή κινητό σας τηλέφωνο.
 
ΦΑΙΔΡΑ
Ειδική στις παράλληλες σχέσεις, επανασυνδέσεις και στις σχέσεις ομοφυλοφίλων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκει τα πάντα για τα ερωτικά, με ονόματα, αρχικά και ημερομηνίες. Ειδικεύεται αποκλειστικά σε ερωτικά θέματα όπως επανασύνδεση, παράλληλες σχέσεις, νέα γνωριμία, εξέλιξη σχέσης. Ποιος δε θα ήθελε να ξέρει αν το ταίρι του είναι πιστό, αν θα γυρίσει η πρώην σχέση του ή τι θα γίνει με τον παράλληλο δεσμό του. Η Φαίδρα συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης χαρτομάντες και παρακολουθεί ειδικά σεμινάρια και συνέδρια για νέες μεθόδους χαρτομαντείας. Η μεγαλύτερη ικανοποίησή της έρχεται από την αγάπη των πελατών της. Η επιβράβευσή της έρχεται από την διαφήμιση που της κάνουν όσοι την έχουν εμπιστευτεί και τους έχει δικαιώσει. Οι γνωριμίες της με ανθρώπους εναλλακτικών ερωτικών προτιμήσεων την έχει βοηθήσει να κατανοήσει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και έχει εξελιχθεί στο κορυφαίο μέντιουμ για σχέσεις ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα.
Όλες οι λύσεις και οι απαντήσεις με ένα τηλεφώνημα στην Φαίδρα στο 14901, από σταθερό ή κινητό.